Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.......


Ο φόβος της Φώφης και ο… πόλεμος

Είχε καιρό να κάνει δηλώσεις η Φώφη Γεννηματά η οποία για όσους ενδεχομένως δεν το θυμούνται, είναι αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Διά Βίου Μάθησης.
Θα περίμενε λοιπόν κανείς ότι η - και πολιτική - κληρονόμος του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά θα έσπευσε να αναφερθεί στα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι βαθμίδες της παιδείας στην υπό κατοχή χώρα μας. Όχι όμως. Η κ. Γεννηματά προτίμησε να εκφράσει το φόβο της για το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. «Ο τόπος έχει ανάγκη από συναίνεση, όχι για λόγους εικόνας, αλλά για λόγους ουσίας. Τί μπορεί να είναι αυτό που μπορεί να μας ενώσει σε....
πρώτη φάση; Η συμφωνία ότι η λύση δεν μπορεί παρά να έρθει από την πολιτική. Η συμφωνία ότι έχουμε πόλεμο και στον πόλεμο δεν κάνεις εκλογές» ανέφερε η Φώφη – έτσι την αποκαλούν οι φίλοι της. Οι ελπίδες όλων στρέφονται προς την κατεύθυνση η αναπληρώτρια υπουργός να προβεί σύντομα και σε άλλη δήλωση η οποία όμως να δικαιολογεί τη θέση της. Δηλαδή την πολιτική ευθύνη για τη μόρφωση των ελληνοπαίδων.
Καλός ο φόβος για τις εκλογές αλλά δεν αποτελεί έργο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου