Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Η Παραλία και το Μνημόνιο και τα φιλέτα

Η παραλία και η τύχη της είναι το επίκεντρο των ερωτήσεων στον Δήμαρχο κ. Κασιδόκωστα της αντιπολίτευσης.

Εν όψει του ξεπουλήματος των φιλέτων της χώρας στο ΔΝΤ ο κ. Κάσδαγλης και ο κ. Κωσταντέλος ρώτησαν τον Δήμαρχο τι πρόκειται να γίνει με τις ακτές των τριών πόλεων που αποτελούν το ενωμένο Δήμο τους και είναι βέβαιο ότι είναι το φιλέτο στην «όρεξη» των ξένων συμφερόντων .

Τι είπε ο Δήμαρχος:

Κατ’ αρχάς με αφορμή ερώτηση για μηχανήματα του Δήμου που καθαρίζουν ένα μέρος της παραλίας δίπλα σε κέντρα που βρίσκονται εκεί, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι παντού σκουπιδότοπος και ντρέπομαι που αφήσατε τις παραλίες να καταντήσουν έτσι με μπάζα και σκουπίδια Οι πινακίδες είναι όλες παράνομες, θα ξηλωθούν και όποιος τις βάλλει πάλι θα πληρώσει πολλά. Η 1η παραλία Βούλας έχει παράνομο κέντρο που έχει καταπατήσει μέχρι και την άμμο. Θα επανέλθει στο φυσικό της περιβάλλον η περιοχή. Τόσα χρόνια ανέχεστε αυτή την κατάσταση στις παραλίες σας.

Σερ ερώτηση του κ Καπεταναία αν έχει μιλήσει με την ΕΤΑ και μήπως καθαρίζει τις ακτές για να πουληθούν βάσει του μνημονίου απάντησε ότι βέβαια μίλησε με την ΕΤΑ όπως είναι φυσικό, οι ακτές θα γίνουν «ακτές φυσικού κάλους» γιατί ακόμη και καταπατητές και γύφτους έχουν τώρα. Το λούνα παρκ φεύγει όπως και οι πινακίδες που είναι στημένες παράνομα και τόνισε ότι στο Κέντρο ΡΙΜΠΑΣ η τεράστια πινακίδα 80 μέτρων μέσα σε 3 μέρες βγήκε. Εάν τα ΕΤΑ, είπε, ακολουθήσουν την φιλοσοφία μας για την παραλία είμαστε μαζί τους.

Ο κ. Κοντονής επιμένοντας σε αυτό το θέμα ρώτησε αν ο Αστέρας Βουλιαγμένης που είναι εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο και το Καβούρι δοθούν από την ΕΤΑ προς πώληση;

Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι μέχρι τώρα δεν έχει ενδείξεις ότι θα δοθούν. «Εμείς θεωρούμε ότι αυτές οι ακτές είναι ευλογημένες και θα παραμείνουν ελεύθερες στην φυση τους>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου