Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011




ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?

Αγαπητέ κε Δήμαρχε, παρακολουθούσα την μέχρι τέλους νικηφόρα πορείας σας για την κατάκτηση του Δήμου Γλυφάδας, τον αγώνα που δώσατε για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων και την επιβράβευση των ικανών, των προερχομένων εκτός ιδεολογικού χώρου όπου εσείς ανήκετε. Θέλω να πιστεύω ότι έχετε πέσει θύμα κακών συμβούλων η συμβουλών και όχι όπως λένε ,για Μνημόνια και Συναλλαγή. Γιατί πώς να δικαιολογήσω την τοποθέτηση του κ. ΣΚΑΛΤΣΑ στην θέση του ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ [πιθανώς για τους αγώνες του με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?] την τοποθέτηση του κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο Δ ,Σ του ΓΚΟΛΦ [ επειδή είχε την στήριξη από το ΛΑΟΣ ?] του κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ [ο οποίος είχε διωχτεί από το ΓΚΟΛΦ] τον Διορισμό στην θέση του Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ κ.ΝΑΚΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ[πιστεύω ότι αξιολογώντας και τις άλλες αιτήσεις αξιολόγησης που θα είχαν υποβληθεί βρέθηκε ως καταλληλότερος ] και να ακούω στο Δημοτικό Συμβούλιο την Πρόεδρο να μιλά για οικονομίες στο φωτοτυπικό χαρτί , τότε πιστεύω ότι το ψυχιατρείο είναι κοντά. Σταματάω εδώ περιμένοντας ότι και για τα υπόλοιπα άτομα η συγγενείς τους που αναφέρονται στο Μνημόνιο θα ορθώσετε το ανάστημα σας και δεν θα αφήσετε να σας παρασύρουν ξανά διάφορα ανθρωπάκια που σας περιτριγυρίζουν και με τέτοιες ενέργειες σας εκθέτουν. Επί τη ευκαιρία , το να καλημερίζεις τους ανθρώπους , δεν είναι αμάρτημα.

Ας πάμε τώρα στα Πολιτικά. Επί 3 συνεχή έτη σας άκουγα μπαίνοντας στην αίθουσα του Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ να απευθύνεστε στην προηγούμενη Διοίκηση για τα πόσα ΣΚΑΦΗ μπαίνουν – βγαίνουν στην ΜΑΡΙΝΑ και πόσα χρήματα εισπράττει ο ΔΗΜΟΣ. Επειδή απάντηση δεν ακούστηκε ποτέ, θέλω να ελπίζω τώρα με το νέο ήθος κλπ που προεκλογικά λέγατε, να μην μείνει στις προεκλογικές υποσχέσεις.

Ένα άλλο θέμα που και για αυτό συνεχώς ζητούσατε να σας διαφωτίσουν, ήταν οι διαφημιστικές πινακίδες και μάλιστα λέγατε [δεν είναι ποτέ εδώ αυτή η κυρία να μας ενημερώσει], της κας η κόρη εάν δεν κάνω λάθος, ήταν στο ψηφοδέλτιο το δικό σας, τυχαίως πιστεύω. Στο τελευταίο ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ένα από τα θέματα αφορούσε την τύχη της ΔΕΑΠ όπου προΐστατο η κα που εγκαλούσατε και ενώ κάθε σώφρων άνθρωπος [μη πολιτικός] θα περίμενε να δει και να μάθει, αυτά που επί τρία συνεχή έτη έλεγε ότι δεν υπάρχει ενημέρωση κλπ ,βλέπει τον αυριανό τότε [σημερινό τώρα] Δήμαρχο να ζητά την συνέχεια της χωρίς κανένα έλεγχο. Εκτός εάν σαν Σοσιαλιστής έχετε διαβάσει ΜΑΡΞ –ΛΕΝΙΝ[Τι να κάνουμε] – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ[Πολιτικά] για την αναγκαιότητα σύμπλευσης πλήθους από την εργατική τάξη και γνώσης που κατέχει η διανόηση η καρδιάς και νου δηλαδή εργατιάς και διανόησης κατά ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ο συνδυασμός λαϊκής σοφίας και πείρας με εκείνη των γνωρίμων η οποία μπορεί να προέρχεται και έξω από την εργατική τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου