Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΙΜΟΣ


ΑΛΙΜΟΣ

Παραπολιτικά και άλλα

Το κολυμβητήριο ήταν επίκεντρο της εκτός ημηρεσίας συζήτησης θεμάτων. Μας ρωτάει ο κόσμος γιατί έκλεισε είπε ο Νίκος Τσαμπαρλής και δεν ξέρουμε να απαντήσουμε. Είναι ήδη ενάμιση μήνα κλειστό!!

Λόγω έλλειψης κονδυλίου για πετρέλαιο απάντησε ο Δήμαρχος, αφού το κολυμβητήριο είναι οργανισμός δεν υπάρχει προϋπολογισμός και το Υπουργείο δεν /έχει ούτε κωδικό για το κονδύλιο. Το ΟΑΚΑ δεν μπορεί να πάρει χρήματα από τον Δήμο, μπορούν να εκταμιευτούν μόνο για αγορά πετρελαίου που αφορά την θέρμανση της πισίνας.

Γιατί επήγατε σύσσωμη Διοίκηση στα εγκαίνια καταστήματος στην Αλίμου και εμάς δεν μάς κάλεσαν ρώτησε ο Δουρίδας το Δήμαρχο και όλοι έμειναν κάγκελο. Γιατί μας κάλεσαν απάντησε ο Δήμαρχος . Εν τω μεταξύ κάποιοι φώναξαν εμείς δεν επήγαμε κ. Δουρίδα και χαμογελούσαν. Είναι αφελής αυτή η ερώτηση λέω εγώ ή κάτι άλλο ήθελε να ρωτήσει και το ρωτούσε με τσιριμόνιες.

Η παράταξη ΑΝΩ ΚΑΤΩ είχε παράπονο γιατί αν και δεν πήγαν στον αγιασμό των υδάτων στο σαιτ του Δήμου τους ανέφερε ότι παραβρέθηκαν!! ¨ε δεν είναι και προσβλητικό να πάτε ρε παιδιά. Σε αυτές τις μαζώξεις σας βλέπει και ο κόσμος και θα σας ψηφίζει και ως καλούς χριστιανούς!!

Ο Αντώνης Φουστέρης επιμένει στις ερωτήσεις για τις μεταδημοτεύσεις. Μάλιστα αναφέρθηκε ειδικότερα για ανιψιά γνωστού φίλου, που με παράνομη μεταδημότευση όπως χαρακτηριστικά είπε, διορίσθηκε στο ΚΑΠΗ. Η ερώτηση μου είπε είναι: ΘΑ ζητηθούν τα χρήματα των μιστών της ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, και συνέχισε αν θα του δοθούν τα στοιχεία των παράνομων μεταδημοτεύσεων όπως έχει ζητήσει

Ο Δήμαρχος βέβαια του απάντησε ότι έχει διατάξει ΕΔΕ (η γνωστή επιτροπή των δημοσίων υπαλλήλων) για τις παράνομες μεταδημοτεύσεις και θα δούμε είπε το πόρισμα.

Οι ασφαλτοστρώσεις

Είναι η δεν είναι καλή η δουλειά του εργολάβου, ρώτησε η κ. Μπελιά του ΑΝΩ- ΚΑΤΩ γιατί προκειμένου να γίνει η παραλαβή του έργου είπε ότι δεν το ψηφίζει, επειδή οι υπάλληλοι για την παραλαβή έγραψαν ότι το έργο ευρέθη ικανοποιητικό.

Δηλαδή ούτε Άριστο ούτε καλό αλλά θα το παραλάβουν και όταν βγουν οι λακκούβες θα δουν τι θα κάνουν!!!

Δεν διαπιστώθηκε κακοτεχνία διευκρίνισε ο Διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών και είχε τις προδιαγραφές, άρα καλό για παραλαβή και ικανοποιητικό για το αποτέλεσμα το θεωρεί η επιτροπή. Το Αριστον δεν υπάρχει ούτε λέγεται!!

Ο Αντώνης Φουστερης όμως είχε άλλη άποψη το ικανοποιητικό θέτει ερωτήματα και εκθέτει τις υπηρεσίες του Δήμου.!!

Η δική μας είναι ότι θα τις δουν τις

λακκούβες και θα βάλλουν μπαλώματα βρε παιδιά. Τι φωνάζετε… εξάλλου σε τρισήμισυ χρόνια έχει πάλι εκλογές και θα νέα επίστρωση στους δρόμους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου