Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΒΛΕΠΕΙΣ, Ο ΜΑΡΚΟΓΙΟΑΝΝΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΑΒΕΙ..............


Ομηρικοί καυγάδες Κωνσταντοπούλου – Μαρκογιαννάκη ακόμα και στους διαδρόμους της Βουλής!


markogiannakis konstantopoulouΠρωτοφανής ένταση μεταξύ του Προέδρου της Προανακριτικής Χρήστου Μαρκογιαννάκη και του ΣΥΡΙΖΑ με ομηρικούς καυγάδες που συνεχίστηκαν και στους διαδρόμους της Βουλής.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόεδρος της Προανακριτικής επιχείρησε να διακόψει την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν συμπλήρωσε το 20λεπτο που έχει συμφωνηθεί για την εξέταση των μαρτύρων.
Εκείνη την ώρα εξεταζόταν ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Καπελέρης.
Τότε έγινε κακός χαμός με την κα Κωνσταντοπούλου να καταγγέλει τον Πρόεδρο της Προανακριτικής ότι προβάλλει εμπόδια στην εξέταση του μάρτυρα με στόχο την συγκάλυψη.
Ακούστηκαν εκφράσεις όπως: “δεν έχετε δικαίωμα να με προσβάλλετε” και “είστε χυδαίος” από την κα Κωνσταντοπούλου ενώ ο κ. Μαρκογιαννάκης, την κατηγορούσε ότι ξεπέρασε τα όρια και ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της κατάθεσης του κ. Καπελέρη.
Η συνεδριαση διεκόπη, όμως οι ομηρικοί καυγάδες συνεχίστηκαν και στους διαδρόμους της Βουλής με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί ευθέως τον κ. Μαρκογιαννάκη ότι υποθάλπτει και συγκαλύπτει εγκληματία.
Φωνάζοντας μάλιστα τον προειδοποίησε ότι θα κληθεί να απολογηθεί δημόσια για όσα κάνει ή δεν κάνει και για όσα λέει.
Στον χορό μπήκε και ο άλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Δρίτσας ο οποίος κατήγγειλε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για σχεδιασμένο πραξικόπημα και ακολούθησε έντονος καυγάς με τον βουλευτη του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα.
Σε λίγη ώρα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία θα απαντήσει γραπτώς και ο κ. Μαρκογιαννάκης.
Ο κ. Καπελέρης επανέλαβε ότι είχε δηλώσει και στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής.
Ότι δηλαδή, δεν έλαβε ποτέ εντολή για έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ από την πολιτική ηγεσία. Επανέλαβε επίσης ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου του είχε δώσει 10 ή 20 ονόματα για έλεγχο του φορολογικού τους προφίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου