Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η ΤΗΛΕΠΑΠΑΡΩ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ

Η πριγκιπέσα της ΕΡΤ

Ο κρατικός κορβανάς ταίζει ανεμπόδιστα και ανέξοδα Μπουμπουλίνες και εγχώριες τηλεστάρ

Aκόμη και οι πιο μουτζαχεντίν από τους Συριζαίους ανακαλύπτουν γιατί δεν έπρεπε να επαναλειτουργήσει το κωλοχανείο της ΕΡΤ.
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” που κάθε άλλο παρά στηρίζει την ανεπαρκή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην προκειμένη περίπτωση πιστεύει πως ένας δημοσιογράφος όπως ο Σταύρος Καπάκος που διακρίνεται για το ήθος του σε καμμία περίπτωση δεν θα αδικούσε την Ανδριάννα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια περίπτωση ντιβισμού από δαύτες που μας έχουν συνηθίσει οι εγχώριες τηλεπερσόνες.
Στα μαχαίρια λοιπόν βρίσκονται διοίκηση της ΕΡΤ και Αντριάννα Παρασκευοπούλου.Ναι η κυρία παρουσιάστρια των ειδήσεων που σαν άλλη ντίβα όταν της ζητήθηκε να συνδράμει στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ, όπως και σε άλλες 5 παρουσιάστριες του κρατικού καναλιού ,ύψωσε την ξανθιά κώμη της (και τη μύτη της) αρνούμενη για μια βδομάδα να παρουσιάσει το πρωινό δελτίο ώστε να βοηθήσει.
Απάντησε με αναρρωτική 15 ημερών αλλά και μέσω βουλευτών(λένε οι κακές γλώσσες) απαίτησε να πάρει πίσω την απόφασή της η ΕΡΤ.Οι υπόλοιπες παρουσιάστριες έσπευσαν να βοηθήσουν και προς τιμήν τους.
Αλλωστε η πρωινή παρουσίαση δελτίων ειδήσεων  θα γινόταν ανά 6 εβδομάδες για την καθεμιά χωρίς να επηρεάζεται η παρουσία τους τις υπόλοιπες ημέρες στα δελτία ειδήσεων. Η πριγκιπέσα της ΕΡΤ (όπως την αποκαλούν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής) στύλωσε τα πόδια της.Φανταστείτε να της ζητούσαν να βοηθήσει τους καημένους τους ρεπόρτερ που ξεχειμωνιάζουν στα μπλόκα των αγροτών. Αλλωστε το ρεπορτάζ είναι βαρύ για την πριγκιπέσα που ουδέποτε το άσκησε,πάρεξ εντός του γραφείου της κάνοντας εξωτερικό δελτίο.Κάτι σαν ολίγη Μαρία Καρχιλάκη ή Ελένη Αποστολοπούλου που άφησαν παιδιά και άνδρες για να βρεθούν σε πολεμικά μέτωπα.
Ετσι στις ημέρες μας βαφτίστηκαν αρκετοί “συνάδελφοι” δημοσιογράφοι η ακόμη και διευθυντές καναλιών.
Στην ενεργό δημοσιογραφία και στο ρεπορτάζ ζήτημα να συμπληρώνεται το βιογραφικό τους με κάποιες αράδες.Κάπως έτσι έγιναν μεγάλοι και τρανοί. Ετσι και η πριγκιπέσα διαδίδει ότι αδικήθηκε.Κρίνοντας ότι  στην ΕΡΤ υπάρχει ο κρατικός κορβανάς για να  ταίζει ανεμπόδιστα και ανέξοδα Μπουμπουλίνες  και πριγκιπέσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου