Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ, Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

XΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Ο Νίκος Βούτσης συνεχίζει τα Όργια στην ατιμασμένη Βουλή

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πάρτυ διασπάθισης δημοσίου χρήματος

To ρεπορτάζ της Ντέπυς Γκολεμά στο Newpost περιγράφει την συνέχεια των Οργίων με επίκεντρο την ατιμασμένη Βουλή. Τα Όργια που γίνονται με δημόσιο χρήμα πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος. Οσο για τον Νίκου Βούτση δείχνει να το γλεντάει αρκούντως.
Τον γνωστό δημοσιογράφο και δημιουργό των βραβευμένων ντοκιμαντέρ διάλεξε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης να ηγηθεί της πενταμελούς ομάδας του καναλιού της Βουλής. Ο Γιώργος Αυγερόπουλος ανέλαβε το ρόλο να διερευνήσει την παγκόσμια αγορά φέρνοντας βραβευμένα ντοκιμαντέρ στο κανάλι της Βουλής αλλά και να κάνει μια δική του παραγωγή κάθε μήνα από τα γνωστά πολυσυζητημένα ντοκιμαντέρ του, που προφανώς θα χρεώνονται στην εταιρεία του.
Μαζί με τον Γιώργο Αυγερόπουλο θα είναι ο Κ. Κουτσοκώστας και ο Δήμος Κώνστας, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα. Στο μεταξύ ο νυν πρόεδρος της βουλής φρόντισε να εξαφανίσει κάθε ίχνος… Ζωής, από το κανάλι της Βουλής, παύοντας  από την θέση της την συντονίστρια του καναλιού Κατερίνα Κατωτάκη, την οποία θεώρησε- απίθανα πράγματα-  ότι επί θητείας της προέδρου, προώθησε το έργο της προέδρου της Βουλής, στο κανάλι. Να σημειώσουμε φυσικά ότι φυσικός προϊστάμενος του καναλιού είναι ο εκάστοτε πρόεδρος Βουλής.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νυν πρόεδρος της Βουλής ανανέωσε όλες τις προσλήψεις των δημοσιογράφων του καναλιού που η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε «παγώσει»δίδοντας και αναδρομικά από τον Μάιο που είχαν τελειώσει οι συμβάσεις τους.Κάθε υπάλληλος πήρε πάνω από 20.000 ευρώ σε μια περίοδο που όλοι βλέπουν να αδειάζουν οι τσέπες τους. Αλλά η Βουλή έχει δικούς της νόμους…
Επίσης επανήλθε ο θεσμός των μετακλητών και η Βουλή γέμισε προσλήψεις την ώρα που μειώνονται και άλλο οι συντάξεις. Κάθε βουλευτής ενημερώθηκα ότι μπορεί να έχει 4 άτομα στη διάθεση του πέντε οι πρώην πρωθυπουργοί. Κλασικό παράδειγμα ότι στο γραφείο του Κώστα Σημίτη προσλήφθηκε μια ακόμα υπάλληλος, ενώ οι δύο ανιψιοί του προέδρου της Βουλής προσελήφθησαν στη Βουλή στο γραφείο του πρωθυπουργού. Τέσσερα άτομα προσέλαβε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου πλέον, ενώ επί θητείας της είχε πολεμήσει, τις προσλήψεις των μετακλητών υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου