Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΣΑΜΠΥ ΜΙΩΝΗΣ

-ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ

Ανακοίνωση του Task force for Antisemitism για την παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ημέρα Μνήμης Θυμάτων του Ολοκαυτώματος

Είναι ο μοναδικός "άνθρωπος" τον οποίο ο Κώστας Πλεύρης ευχαριστεί στο βιβλίο του

Iδιαίτερα προσβλητική για την μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, τους επιζώντες αλλά και ολόκληρη την εβραϊκή κοινότητα της Ελλάδας, ήταν η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ημέρα Μνήμης Θυμάτων του Ολοκαυτώματος, στην οποία και προφανώς παραβρέθηκε μόνο για να αναρτήσει αναμνηστικές φωτογραφίες στο αγαπημένο του Twitter.
Ο Άδωνις, ο οποίος είναι ο μοναδικός “άνθρωπος” τον οποίο ο Κώστας Πλεύρης ευχαριστεί στο βιβλίο του ” Εβραίοι: Όλη η Αλήθεια “, ο οποίος ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του αυτοαποκαλούμενου ” νεοναζί και αντισημίτης ” Κώστα Πλεύρη στην δίκη του για το λιβελογράφημα  του, έχει αρκεστεί μόνο στο να πει ότι ηταν μεγάλο λάθος για την καρριέρα του η προώθηση του ” βιβλίου “αυτού.
Είναι ο ίδιος ο Αδωνις που χειροκροτούσε και χαμογελούσε όλο ικανοποίηση όταν ο αντισημίτης αρχηγός του Γιώργος Καρατζαφέρης, έλεγε ότι “Ο Εβραίος μυρίζει αίμα”και αναρωτιόταν απο το βήμα της Βουλής των Ελλήνων ” γιατί οι Εβραίοι δεν πήγαν στις δουλειές τους στους δίδυμους πύργους στις 9/11/2001 ; “.
Όμως οι Εβραίοι είμαστε λαός με μνήμη, τιμάμε τα θύματα μας και συγχωροχάρτια δεν δίνουμε σε αντισημίτες, λαϊκιστές πολιτικούς-τηλεπερσόνες. Η τοποθέτηση του ως αντιπροέδρου της ΝΔ, είναι ντροπή για την ίδια την ΝΔ και για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που επιτρέπει το ” ξέπλυμα ” αντισημιτών μέσα απο τους κόλπους του, την ίδια στιγμή που υποτίθεται ότι “τιμά” την μνήμη των 6 εκατομμυρίων Εβραίων θυμάτων των ναζί. Ντροπή!!!
Σάμπυ Μιωνής
Co Chairman of the Task Force for Antisemitism of the Jewish Agency.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου