Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??

Παρατηρήσατε ότι δεν υπάρχουν ειδήσεις για λαθρομετανάστες;



Λες και σταμάτησαν απότομα να εισέρχονται στην χώρα. Έπεσε φαίνετε το μήνυμα ..σκάστε και κολυμπάτε, και έβγαλαν τον απόλυτο σκασμό, μπας και πάρουν κάνα δανικό και αγύριστο.  

Οι σεξουαλικές επιθέσεις στην Ευρώπη από Άραβες δράστες είναι απλώς μεμονωμένες πράξεις διαφόρων πεινασμένων σεξουαλικώς προσφύγων και μεταναστών; Έτσι, τουλάχιστον, επιχείρησαν να παρουσιάσουν στην αρχή τα κρούσματα, ενώ οι υπηρεσίες τους γνώριζαν την αλήθεια.
Πρόκειται για μια νέα μορφή τρομοκρατίας, που έχει στόχο τον εξευτελισμό των Ευρωπαίων. Οι τρομοκράτες του ISIS σχεδίασαν τον εξευτελισμό των γυναικών (και την αδράνεια των αδρών) στην πολιτισμένη Ευρώπη.
Το τρομοκρατικό αυτό χτύπημα δεν έχει αίμα. Έχει κάτι περισσότερο. Έχει στόχο να τρωθεί η αξιοπρέπεια του ανθρώπου και να επιφέρει σιγά σιγά μεγαλύτερες αντιδράσεις από την σφαγή στο Παρίσι
Ήδη η Μέρκελ ακύρωσε το ταξίδι στο Νταβός, εξαιτίας του προβλήματος με τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία. Ο γυναικείος πληθυσμός στην Ευρώπη αυτοπεριορίστηκε από τον φόβο των επιθέσεων. Οι τρομοκράτες ρυθμίζουν πλέον σε μεγάλο βαθμό την καθημερινή ζωή Ευρωπαίων πολιτών.
Αν το τρομοκρατικό σχέδιο αυτό συνεχιστεί τότε η ζωή των Ευρωπαίων κάθε μέρα θα δυσκολεύει με βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις.
Οι κυβερνήσεις θα αναγκαστούν να λάβουν πρόσθετα μέτρα και οι πολιτικοί για το προσφυγικό θα τιναχτεί στον αέρα. Θα προκαλέσουν κυβερνητικές κρίσεις και μεγαλύτερη άνοδο την Ακροδεξιάς στη Γηραιά Ήπειρο.
Μακάρι να οφείλεται σε στιγμιαίο αδίκημα, που δεν φαίνεται όμως να είναι. Περισσότερο φαντάζει σαν διαρκές προσχεδιασμένο αδίκημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου