Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΑΣ ΥΠΟΚΩΦΟΣ ΛΥΓΜΟΣ

H ραγισμένη καρδιά της δημοσιογράφου

-Σας εύχομαι κάθε ευτυχία, κλείσε τα αυτιά σου στην κακία του κόσμου...



Η είδηση του γάμου έπεσε σαν βόμβα στην Μεσογείων. Η καρδιά της έγινε κομμάτια-broken heart. Eνας υπόκωφος λυγμός που ο εγωισμός της δεν επέτρεπε να γίνει δάκρυ συνέτριβε την καρδιά της. Ενιωθε σαν να την πάτησε ελέφαντας. Η όμορφη δημοσιογράφος πληκτρολόγησε βιαστικά το μήνυμά της
-Σας εύχομαι κάθε ευτυχία, κλείσε τα αυτιά σου στην κακία του κόσμου…
Γράφει η Ιόλη Πιερίδη
Ηταν ένας ξαφνικός έρωτας για την νεαρή δημοσιογράφο. Ξαφνικός και σύντομος σαν αστραπή. Μόνο που εκείνος, μετά τον έρωτά της, επέστρεψε με μεγαλύτερο πάθος στην αγκαλιά του καλού του. Αδιαφορώντας για τα δηλητηριώδη σχόλια και τα πρωτοσέλιδα που επρόκειτο να ακολουθήσουν επέλεξε να ζήσει με το αγόρι του. Επρόκειτο πράγματι για μια επαναστατική πράξη απέναντι στο κατεστημένο.
Η συγκεκριμένη επαναστατική πράξη δεν έχει βέβαια κανένα κόστος στη χώρα-κάθε άλλο. Δεν ισχύει το ίδιο για την (προ ετών) έλξη του μεσήλικα πολιτικού για το νεαρό τεκνό. Ενας πάθος που κόστισε ακριβά.
Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν απλά δυο ραγισμένες καρδιές-για την ώρα.
Καθότι στο σύντομο μέλλον κανείς δεν θα εμποδίσει τα ερωτευμένα παιδιά να παντρευτούν όλοι μαζί (οι 4 τους), με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς των γάμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου