Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΙΑΛΥΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ-ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Γλυφάδα, 8 Ιουλίου 2015

ΔΙΑΛΥΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ-ΣΥΝΕΧΕΙΑ..


Πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται η μεταφορά της εκκλησίας της Γέννησης της Θεοτόκου από το χώρο του νέου κοιμητηρίου.
Έχουμε δηλώσει ότι ο χειρισμός από τη δημοτική αρχή του θέματος του κοιμητηρίου, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, κινήθηκε σε πλαίσια μικροπαραταξιακών σκοπιμοτήτων. Αντί να κεφαλαιοποιήσει τον πάνδημο αγώνα για το κοιμητήριο υπέκυψε στις απαιτήσεις των καταπατητών και των αει φωνασκούντων που στόχο έχουν να μην γίνεται τίποτα.
Η θέση ότι ο νόμος δεν κάλυπτε το κοιμητήριο, με στόχο να βλάψει την τότε δημοτική αρχή, ήταν μέγα ατόπημα και έβλαψε την πόλη συνολικά.
Σήμερα που βρίσκονται οι λαλίστατοι προεκλογικά; Αυτοί  που δεν ήταν βέβαιοι για τη νομιμότητα του κοιμητηρίου, αλλά ήταν βέβαιοι για τη νομιμότητα της εκκλησίας ;
Για άλλη μια φορά η ίδια η ζωή ξεσκεπάζει τα ύπουλα παιχνίδια υπόγειων στηρίξεων. Δεν ταιριάζει στο λαό της Γλυφάδας η ντροπιαστική εικόνα του παλιού κοιμητηρίου. Αυτοί που χαίρονται ότι κατήγαγαν , με τη στάση τους το κοιμητήριο, νίκη λαμπρά στους πολιτικούς τους αντιπάλους, πλανώνται πλάνη οικτρά.
Ο χρόνος και η ίδια η ζωή είναι αυτή που αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Ο χρόνος και τα γεγονότα είναι μπροστά και η ιστορία κρίνει αμείλικτα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου