Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΣΑΙ

Ο............ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.......ΚΑΙ Ο ΔΟΤΟΣ

Με τις ρυθμίσεις για τις 100 δόσεις, δόθηκε  η ευκαιρία σε εν ενεργεία ασφαλισμένους να διευθετήσουν τα ασφαλιστικά τους χρέη. Όμως  για άτομα που έχουν υποβάλει αίτημα για συνταξιοδότηση [20130 και εκκρεμεί ακόμα η απόδοση της σύνταξης, δεν μπορεί ακόμα και αν θέλει να αποπληρώσει τα οφειλόμενα εφ άπαξ, να παραγράφονται οι ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ.
Δεν έλαβαν καθόλου υπ όψιν την γνωμάτευση ΜΑΝΙΤΑΚΗ  της 12-2-2014.. η οποία ζητούσε να αφαιρεθούν οι οφειλόμενες εισφορές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , καθώς και τα πρόστιμα.
Στις 2-07-2015 ψηφίστηκε ο Νόμος 4331 που για να υπαχθει κάποιος πρέπει να κάνει αιτηση κλπ.
ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΤΆ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ , ΔΗΛΏΝΟΥΝ ΌΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΤΑΛΕΊ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΉ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ.
Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ , ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ ΒΓΆΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΆ, ΑΠΛΩΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ [ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ]?
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ? ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ?ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ? ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ,ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ.
ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΤΟ ΗΘΟΣ ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ, ΕΠΙΒΑΛΕΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΝΤΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
ΥΓ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΝΑΜΟS ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ 6ΕΚΑΤΟΜ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου