Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΓΙΑ ΚΑΙΛΗ-ΣΠΥΡΑΚΗ

Τα έχωσαν οι χρήστες του facebook σε Καϊλή-Σπυράκη (Φωτό)

 
Τα έχωσαν οι χρήστες του facebook σε Καϊλή-Σπυράκη (Φωτό)
Αλγεινή εντύπωση, πολλά αρνητικά σχόλια και αηδία στον ελληνικό λαό, προκάλεσαν τόσο η ανθελληνική, όσο και η προσβλητική στάση δύο Ελλήνων ευρωβουλευτών, στη χθεσινή διαδικασία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Μαρία Σπυράκη και Εύα Καϊλή, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αποδεικνύοντας σε μία τόσο δύσκολη στιγμή για όλο τον ελληνισμό, ότι η Ελλάδα πάσχει εκτός από πολιτικούς και από ανθρώπους!

Η ασέβειά τους στον Αλέξη Τσίπρα, τον ελληνα Πρωθυπουργό, έκανε το γύρο του facebook. Οι χρήστες είδαν με πολύ κακό μάτι τις εξυπνάδες που πέταξαν με τα σχόλιά τους να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Οι απερισκεψίες τους και οι "κορώνες" στις ομιλίες τους δεν ήταν καθόλου αρεστές στους φίλους του facebook και φρόντισαν να το δείξουν έμπρακτα!

Προσβλητική η Καϊλή, δεν σεβάστηκε τον Πρωθυπουργό

Την ώρα που όλοι οι Ελληνες -και όχι μόνο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- ευρωβουλευτές, σεβάστηκαν την παρουσία ενός Πρωθυπουργού, του Ελληνα Πρωθυπουργού στο εκλεγμένο κοινοβουλευτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η κ. Καϊλή έκανε το ακριβώς αντίθετο.

Σε μία αποστροφή του λόγου της αποκάλεσε με το μικρό του όνομα(!) τον Ελληνα πρωθυπουργό, προκαλώντας -όχι άδικα- αρνητικά σχόλια από ολόκληρο το σώμα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εισπράξει την μήνη του κόσμου, στολίζοντάς την με διάφορα ουκ , στη σελίδα του BriefingNews στο facebook.






Κατακραυγή για την ανθελληνική -όπως υποστηρίζουν- ομιλία της Σπυράκη

Τα δύο ατοπήματα της Μαρίας Σπυράκη στην ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο, εξόργισαν τον κόσμο
.
Στο πρώτο κάλεσε τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ενωσης να κρατήσει την Ελλάδα στο σπίτι του, (κρατήστε την Ελλάδα σπίτι σας, είπε χαρακτηριστικά) μη θεωρώντας την Ευρώπη σπίτι όλων των Ευρωπαίων.

Και στο δεύτερο, ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να πάει οπωσδήποτε σε μία συμφωνία, με οποιοδήποτε τίμημα, χωρίς να αναλογιστεί τι κόστος θα έχει αυτό για τους Ελληνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου