Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ


Ολοκληρώθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων του Β΄ γύρου των Δημοτικών Εκλογών του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, η οποία και δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες μας αφού σύμφωνα με τα ευρήματα της επανακαταμέτρησης η ελάχιστη διαφορά που καταγράφηκε στο αποτέλεσμα της Κυριακής της 25ης Μαΐου, όχι μόνον δεν υφίσταται πλέον αλλά και το αποτέλεσμα έχει αναστραφεί.
Θα ακολουθήσει η ένσταση στο αρμόδιο Δικαστήριο όπου θα μελετηθούν και θα αξιολογηθούν όλα τα ευρήματα της επανακαταμέτρησης και θα ληφθεί η οριστική απόφαση για τη Διοίκηση του Δήμου μας την επόμενη πενταετία.
Ως σημερινή Διοίκηση του Δήμου αλλά και ως παράταξη, σεβόμενοι το έργο και την κρίση των δικαστικών αρχών, θα εφαρμόσουμε πλήρως τις αποφάσεις των Δικαστηρίων που θα κρίνουν το μέλλον της πόλης μας. Έως τότε καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του Δήμου να λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων και όχι τον πόλεμο των εντυπώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου