Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ , ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ και «Δυνατή Γλυφάδα» πάνε …ΜΑΖΙ !!!!

Με εξαιρετική επιτυχία , παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Προεκλογική συγκέντρωση της Μπέσσυς Αργυράκη, ως υποψηφίας Δημοτικής Συμβούλου με την Παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα» του Κώστα Κόκκορη.
Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στις 30 Μαρτίου, ο δροσερός , πανέμορφος και ευχάριστος Χώρος του «mikro» μπαρ -ρεστοράν στην Γλυφάδα, άρχισε να γεμίζει ασφυκτικά από τους φίλους και τις φίλες της εκλεκτής ερμηνεύτριας, που η θητεία της στα κοινά της Γλυφάδας έχει αφήσει σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.
Αξέχαστες παραμένουν ακόμη στην μνήμη όλων οι ανεπανάληπτες εκδηλώσεις με την Μίλβα , τον Μπρέγκοβιτς, τον Μάριο Φραγκούλη , Φιλιππο Πλιάτσικα και πολλούς ακόμη καταξιωμένους καλλιτέχνες που έκαναν την Γλυφάδα πόλο έλξης πολιτισμού και τέχνης, αναβαθμίζοντας την πόλη σε κάθε επίπεδο.
Γνωρίζοντας το πάθος της για προσφορά , την προσφορά της στον πολιτισμό αλλά κυρίως την αγάπη της για την Πόλη της Γλυφάδας στην οποία έζησε και δημιούργησε την όμορφη οικογένεια της , πλήθος Γλυφαδιωτών από όλες τις ιδεολογικές αποχρώσεις , αγκάλιασαν και στήριξαν για μια ακόμη φορά με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους, την επιλογή της να δεχτεί την πρόταση και να συμμετέχει στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο ενός μαχητή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , του Νυν Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη.
Προσωπικότητες της πόλης , απλοί δημότες , επώνυμοι και καταξιωμένοι επιχειρηματίες έδωσαν με το δυναμικό παρόν τους το στίγμα της επιτυχίας του νέου της εγχειρήματος , δίνοντας υπόσχεση στις Δημοτικές εκλογές να είναι ΜΑΖΙ της για μια ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ…!!!
Η εκλεκτή ερμηνεύτρια , καλωσορισε τους φίλους της , τους ευχαρίστησε για την στήριξη και την αγάπη τους και δήλωσε ότι η Γλυφάδα έχει γνωρίσει πολλούς νικητές που δεν έκαναν τίποτα για την πόλη τους...
Τώρα είπε ,ήρθε η ωρα των ΝΙΚΗΤΩΝ που έχουν αποδείξει με την ως τώρα πορεία τους εκτός από το έργο τους, ότι είναι και ΜΑΧΗΤΕΣ όταν πρόκειται για το καλό της Πόλης τους !!!
Την εκδήλωση τίμησε με την Παρουσία του ο Δήμαρχος και Αρχηγός της Παράταξης ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Κώστας Κόκκορης , ο οποίος εντυπωσιασμένος δήλωσε ότι μια τέτοια συγκέντρωση μόνο η Μπέσσυ Αργυράκη θα μπορούσε να πραγματοποιήσει. Ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του έπλεξε το εγκώμιο της προσωπικότητας της Μπέσσυς Αργυράκη, τόνισε τις Ανεξάντλητες δυνατότητές της και δήλωσε ευτυχής με την συνεργασία τους για το καλό της πόλης της Γλυφάδας .
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης και οι υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι :
Καλλιόπη Ζαμπετονίδου, Γωγώ Αγγελοπούλου , Βασίλης Πανόπουλος και ο γιατρός Βαγγέλης Ασλανίδης

Τις πιο θερμές ευχές για καλή Επιτυχία!!!! Τέτοιοι άνθρωποι με πάθος και ανιδιοτελή αγάπη προσφοράς για την πόλη τους σπανίζουν...!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου