Σάββατο 26 Απριλίου 2014

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Κουβέλης μαθαίνει κανό από τον ΓΑΠ!

Hείδηση άφησε ξερούς όλους. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεργαστεί με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη στις ευρωεκλογές, αλλά και στις εθνικές εκλογές!
Πολλοί το πιθανολογούν, λόγω της παρουσίασης από τον ΓΑΠ βιβλίου της ευρωβουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαριλένας Κοππά, αλλά το «Πάμε Λουκέτο» το επιβεβαιώνει πλήρως, βασιζόμενο στο πληρέστατο ρεπορτάζ που έκανε.
Βοηθούσε και ο καιρός χθες, κατά τις 11 το πρωί στη Ραφήνα, και ο Παπανδρέου μάθαινε κανό στον Κουβέλη, ο οποίος τα...
πήγε μάλιστα πολύ καλά. Αλλωστε, τα κουπιά στο κανό του Γιώργου είναι διακοσμητικά, αφού έχει μηχανή κρυμμένη πίσω για να προχωράει το σκάφος.

Το απόγευμα στις 6, στο Καστρί, ο Γ. Παπανδρέου μάθαινε και ποδήλατο στον Κουβέλη και επέμεινε πολύ στο σημείο που φτιάχνουμε την αλυσίδα, ενώ το ποδήλατο βρίσκεται εν κινήσει.

Ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ πέτυχε κι αυτός την τούμπα που είχε φάει ο Παπανδρέου, αλλά απέτυχε πλήρως στο επόμενο μάθημα, τα σαρδάμ.

Προσπάθησε 100 φορές να πει «Στις κάλτσες», χωρίς να το καταφέρνει με τίποτα.

Ο Κουβέλης με τη σειρά του έκανε μαθήματα χαλάρωσης στον κ. Παπανδρέου, για να μιλάει σε χαλαρούς και ήπιους τόνους, ακόμα κι αν είναι εκνευρισμένος από τσακωμό με τον Βενιζέλο.

Το μόνο άλλο που χρειάζεται και θα κάνει ο Παπανδρέου είναι να κάνει προσθετική μαλλιών, για να πετύχει τις «σκάλες» στα μαλλιά του Φώτη.

Επίσης τον Γιωργάκη θα τον φωνάζουν πλέον «Φωτάκη».

Το Κουβελοπαπανδρεϊκό θέμα απασχόλησε πολύ τη στήλη και δεν μπορεί να αναλύσει πλήρως τα άλλα θέματα, όπως για το 500άρικο βοήθημα, για το οποίο όλοι κάνουν αίτηση και σημειώνονται ακραίες περιπτώσεις.

Υπουργός, σκαφάτος, με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, με καταθέσεις 2 δισεκατομμυρίων ζητάει το επίδομα των 500 ευρώ!

Υπάρχουν προκλητικές περιπτώσεις και από την άλλη πλευρά. Απορρίφθηκε το 500άρικο για άνεργο και άστεγο, που κοιμόταν σε πολυτελές κότερο στον δρόμο. Επαιρνε επίσης από τόκους καταθέσεων 0,00085 ευρώ τον χρόνο.

Τα ’χουν χάσει στις Βρυξέλλες. Δεν ξέρουν ποιοι Ελληνες είναι πιο πολλοί. Αυτοί που έκαναν αίτηση για το 500άρικο ή αυτοί που είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Πλήρης επιβεβαίωση της συνεργασίας Παπανδρέου με ΔΗΜΑΡ. Χθες το βράδυ στην Ερυθραία έτρωγε σουβλάκια και έπινε μπίρες μαζί με τον Γρηγόρη Ψαριανό.

Του Λάκη Μπέλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου