Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ - ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

Ο Νίκος Τσαμπαρλής γεννήθηκε στον Άλιμο το 1956 όπου μεγάλωσε, ζει και δραστηριοποιείται έως και σήμερα. 
Μετά την βασική εκπαίδευση στον Άλιμο σπούδασε με υποτροφία Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο City University της Νέας Υόρκης από όπου έλαβε τα πτυχία Bachelor of Engineering το 1979 και Master of Engineering το 1980. Σαν αριστούχος φοιτητής έγινε μέλος της Honorary Mechanical Engineering Fraternity του Πανεπιστημίου City University of New York. Είναι μέλος του Τ.Ε.Ε. από το 1981. 
        Από το 1983 εργάζεται στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. 
        Ως μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου της Ε.Ρ.Τ.Α.Ε, αλλά και ως ιδιώτης μηχανικός έχει αποκτήσει μεγάλη γνώση του αντικειμένου του, ενώ έχει τιμηθεί δύο φορές με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. 
Το 1997 παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεως. 
Διετέλεσε Πρόεδρος της Ε.ΘΕ.Λ. Α.Ε. (Εταιρία Θερμικών Λεωφορείων) για την διετία 2007 – 2009 και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.ΕΠ.Α. Α.Ε. (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου) το 2009. 
        Από το 2004 έως το 2010 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ταμίας του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά. Έχει διατελέσει μέλος του συμβουλίου του Οργανισμού Αθήνας ως εκπρόσωπος της ΤΕΔΚΝΑ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του μαιευτηρίου «ΕΛΕΝΑ» και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΝΟΑ Αγ. Κοσμά για το χρονικό διάστημα 2002-2006. 
Από το 1990 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αλίμου. Τις δύο τελευταίες τετραετίες εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος. 
        Έχει έξι θητείες ως Αντιδήμαρχος στους τομείς Τεχνικών, Διοικητικών Υπηρεσιών, Οικονομικών και Περιβάλλοντος. 
Έχει διατελέσει πρόεδρος του 5ου βρεφονηπιακού σταθμού την τετραετία 2002-2006 όπου και εφάρμοσε πολλά καινοτόμα προγράμματα, πρόεδρος του 3ου παιδικού σταθμού από το 1994 έως το 1998, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής επί σειρά ετών, μέλος διοικητικών συμβουλίων πολλών νομικών προσώπων του Δήμου (2ος Παιδικός Σταθμός, ΑΝΕΔΑ, Αθλητικός Οργανισμός, κ.α.) και πρόεδρος πολλών σχολικών επιτροπών, όπως 5ο Νηπιαγωγείο, 5 δημοτικό κ.α. 
        Ως Υπεύθυνος Λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου Αλίμου τα έτη 2005 και 2006 οργάνωσε την έναρξη λειτουργίας του τότε νεοκατασκευασμένου κολυμβητηρίου με πλήρη επιτυχία. 
        Είναι παντρεμένος με την Τοπογράφο Μηχανικό Γιάννα Κρόκου και έχει τέσσερα παιδιά, την Αντιγόνη, το Στράτη, το Γιώργο και τον Αλέξανδρο
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ    ΑΛΙΜΟΣ -
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου