Τα αδύνατα δυνατά προσπαθεί να κάνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείου Ελληνικού, προκειμένου να ακουστεί η φωνή του! Ως εθελοντικός και αλληλέγγυος φορέας επιθυμεί να βοηθήσει ανασφάλιστους πολίτες με ενεργό ηπατίτιδα,…

διαπιστώνοντας την αυξητική τάση της νόσου, επισημαίνοντας την αδυναμία τόσο του ιατρείου, όσο και των ασθενών να καλύψουν τις ανάγκες τους. 
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το Κοινωνικό Ιατρείο, ενημερωτικές καμπάνιες προς το Υπουργείο Υγείας δεν απέδωσαν καρπούς, αφήνοντας την υπόθεση στον «αέρα». 
Το Ιατρείο απευθύνει κάλεσμα προς όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να στείλει μαζικά μηνύματα αλλά και να τηλεφωνήσει στους αρμόδιους φορείς, ζητώντας τα αυτονόητα, δηλαδή να μπορέσουν τέσσερις ασθενείς να κάνουν τις θεραπείες τους δωρεάν. 
Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε 28 μήνες,  έχει δεχτεί 23,000 ιατρικές επισκέψεις από πολίτες, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 250 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. 
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email mkiellinikou@gmail.com