Έχουν πρόβλημα ηγεσίας ή ηγετικής ομάδας εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ!
Αντί να κάνουν την ΝΔ να ντρέπεται για την επιλογή της Μαρίας Σπυράκη που έλεγε ψέμματα στους πολίτες για την χρεοκοπία-όπως η ίδια παραδέχεται σε συνεντεύξεις της-απέσυραν (οι παλαβοί συριζαίοι) την Σαμπιχά.
Να έχεις απέναντί σου την σπαρταριστή απόδειξη της διαπλοκής του Mega με την κυβέρνηση (απόφοιτο της σχολής Μαλέλη&Σφαέλλου-δημοσιογράφο Σπυράκη) και εσύ να αποσύρεις την Σαμπιχά είναι τουλάχιστο πανωλεθρία.
Δηλαδή αν ήταν πρωθυπουργός ο Τσίπρας στη θέση του Σημίτη στα Ίμια ή σε μια ανάλογη τουρκική προβοκάτσια να περιμέναμε να παραδώσει τις μισές Κυκλάδες;
Ή μήπως οι Τούρκοι δεν έχουν εισοδιστές πράκτορες μέσα σ΄ αυτό το κωλοχανείο του ΣΥΡΙΖΑ;
Φωτεινή εξαίρεση στο ηγετικό μπάχαλο του ΣΥΡΙΖΑ η συνέπεια με την οποία ο Petros Katsakos και η ιστοσελίδα The Roof-is-on Fire (Antifascist Action - Greece) δίνουν την μάχη τους στα social media απέναντι στον Μουρούτη και στον Γεωργιάδη.
Όσο για την πρασινοσκουφίτσα Σπυράκη βρίσκει και τα κάνει.
Με τους τραχανοπλαγιάδες της Κουμουνδούρου απέναντί της πάει για περίπατο-εκτός κι αν την τελευταία στιγμή γυρίσουν το παιγνίδι.
Κατά την γνώμη μας ο Τσίπρας πρέπει να δώσει άμεσα μια συνέντευξη τύπου-με τον Λαφαζάνη στο πλευρό του- να παραδεχθεί τα λάθη του κόμματος και να μιλήσει ανοιχτά για το δημοψήφισμα, τη δραχμή και τον τρόπο με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει την χώρα από την οικονομική περιδίνηση.
Να δώσει δηλαδή στους πολίτες ένα συγκεκριμένο, γραπτό και εφαρμοστέο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση μέσα ή έξω από το ευρώ.