Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ GOLDEN BOYS

Ένα έρώτημα στη μεγάλη μας φίλη: Είναι άλήθεια οτι απασχολείτε γύρω στα 200 άτομα τα οποία άμοίβονται από 10000 έως 3000000.Έπίσης πως δικαιολογείτε την άπόφαση για αύξηση του έπιτοκίου καρτών, την περίοδο που η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  ΕΜΕΙΩΣΕ τα έπιτόκια των καρτών γύρω στο 9% και περίμενε εσάς και την ΑΓΡΟΤΙΚΗ να ακολουθήσετε, αναγκάζοντας έτσι την Πειραιώς να δηλώσει[ΑΦΟΎ ΕΊΔΕ ΟΤΙ ΚΆΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΌΙΔΟ] οτι το επιτόκιο αυτό θα ισχύσει για ένα διάστημα.ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΈΡΩΤΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ εν ευθέτω χρόνο.
                                                                                                  

3 σχόλια:

  1. Θα πρέπει τώρα να απορούμε με αυτά που γίνονται; τώρα που έχουμε ΔΝΤ και πτωχευση τα Μπόυς την περνάνε ζωή και κότα και εμέις ζωή με τσόντα. Κυριε αν και τον Παπαντρεου δεν τον ενδιαφέρει και κάνει ακριβώε τα ίδια με τον Καραμανλή και την Ν.Δ δεν μας σώνει τίποτα. Τόσος κόσμος ενεπόθεσε τις ελπίδες στην Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ από απελπισία. Εμείς θα πτωχεύουμε και αυτοί θα μας κοροίδεύουν. Ωστόσο περίμένω τα στοχεία με τα ποσά που καταβροχθίζουν. Να μην πληρωσει κανένας μας και να κάνουν όλοι οι πολίτες παύση πληρωμών και πτώχευση.
    συνηδειτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως μπορεί να μας πληροφορήσει η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ πόσα έχει δώσει για την ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ για να κάνει τα χατήρια κάποιων, άλλά για τα έπιτόκια κάνει το κορόιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρατηρω όλους του Έληνες πως κάθονται ήσυχα ήσυχ στα κεφέ και κανείς δεν μιλάει για το μαυρο χάλι μας. Εν τω μεταξύ μας πληροφορείτε ότι εξακολουθούν να τα πάιρνουν γερά και κα΄τω από το Τραπέζι χωρίς να τους ενοχλέι κανένας. Ο Παπανδρ΄΄εου τουλάχιστον δεν αντιλαμβάνεται ότι αν δεν ξηλωσει τις νοοτροπίες και αυπτυς που τις αναπαράγουν θα μας πα΄ρει όλους ο διολος και αυτόν πρώτο. Και μην νομίει ότι θα γλυτώσει αυτός η μαμά του και το συνάφι του. Ας κοιτάξει λοιπόν να να ξεκαθαρίσει τους κόπρους από τα υπουρεί και τις τράπεζες.Σε καμία χώρα δεν πάιρνεις σε κλειστά χρήματα 2.5% και η ίδια σου δανίζει με τις κάρτες τα δικά σου χρήματα με 17%.
    15 φορές πιό πάνω δηλαδή. Τύφλα να έχουν οι τοκογλύφοι που δεν θεωρούνται νόμιμοι. Ένας γνωστός προεξοφλούσε επιταγές στην τράπεζα σε πλαφόν με 7% και το δάνειζε σε άλλον έμπορο που δεν είχε άλλο πλαφόν στην τράπεζα του με 12%. Αυτό θα πει εμποριο χρήματος και τοκογλυφία.Όμως δεν ήταν τράπεζα αλλά ιδιώτης έμπορος τοκογλύφος. Ας πρόσεχε ο λα΄μβα΄νων όχι ο παρέχων τολογλύφος. άυτό ήταν ΈΝΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ. Όμως έχει άμεση σχέση με την νοοτροπια του σήμερα της αρπαγής και του ατομισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή