Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος “ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΖΑΧΑΡΩΣ" βράβευσε 2 “δικά” του παιδιά την Έφη Βλάμη και τον Δημήτρη Κοντολέτα.



Το Σάββατο 22/02/2014 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ζαχάρως ο Ποδηλατικός Σύλλογος “ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΖΑΧΑΡΩΣ» βράβευσε 2 “δικά” του παιδιά την Έφη Βλάμη και τον Δημήτρη Κοντολέτα. Τα παιδιά αυτά είναι από την πόλη μας και έχουν διακριθεί πολλάκις στα αθλήματα που ασχολούνται.

Η Έφη Βλάμη αγωνίζεται στο άθλημα της ξιφασκίας με αμαξίδιο και έχει κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας το 2012 και 2013 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Από τους «ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΖΑΧΑΡΩΣ, την τιμητική πλακέτα στην Έφη, απενείμε το μέλος του προσωρινού Δ.Σ. Αναστάσιος Καρατζιάς. Επίσης ο Ναυτικός Όμιλος Ζαχάρως αναγνωρίζοντας τον αγώνα της Έφης και θέλοντας να της θυμίσει τα πρώτα της βήματα της απενείμε τιμητική πλακέτα.Την τιμητική πλακέτα στην Έφη Βλάμη παρέδωσε από το Ν.Ο. Ζαχάρως ο 1ος  προπονητής της Έφης, Άρης Καλογερόπουλος.





Ο Δημήτρης Κοντολέτας αγωνίζεται στο άθλημα του moto cross και έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα ενώ και ταυτόχρονα συμμετείχε με την εθνική στο ΜΧ των εθνών στο LOMMEL του Βελγίου και στο ευρωπαϊκό τον εθνών στο Κίεβο της Ουκρανίας. Την τιμητική πλακέτα στο Δημήτρη απενειμε ο Επιμελητής του Κ.Υ. Ζαχάρως και μέλος του συλλόγου μας, Προκόπης Παπαζαφείρης.



Αυτά τα δύο παιδιά αποτελούν πρότυπο για όλους μας και έμπνευση για τους μικρότερους, όχι μόνο για το “αγωνιστικό κομμάτι” της ζωής τους αλλά και για το παράδειγμα αφοσείωσης, εργατικότητας και ανθρωπιάς που δείχνουν μέσα απο τον τρόπο ζωής τους. Ευχόμαστε η πορεία τους στον αγωνιστικό στίβο αλλά και στη ζωή γενικότερα, να είναι όχι απλά αυτή που ονειρεύονται αλλά ακόμα καλύτερη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου