Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

"Λεφτά υπάρχουν για αυξήσεις στις συντάξεις των βουλευτών" - Φαίνεται πως οι Έλληνες πολιτικοί δε βάζουν μυαλό και παίζουν με τις αντοχές των πολιτών!



Τα καλά και συμφέροντα για τα... δικά μας παιδιά.
  ή
 "συνυπουργούντων και ὑμῶν ὑπὲρ ἡμῶν τῇ δεήσει, ἵνα ἐκ πολλῶν προσώπων τὸ εἰς ἡμᾶς χάρισμα διὰ πολλῶν εὐχαριστηθῇ ὑπὲρ ἡμῶν..."
Των πολιτών που βλέπουν καθημερινά μισθούς και συντάξεις να συρρικνώνονται όχι μόνο εξαιτίας των περικοπών αλλά και γιατί πρέπει να πληρώνουν τον έναν φόρο μετά τον άλλο, χαράτσια κτλ...
Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν για να ανακουφιστούν οι πολίτες, που καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο των επιλογών που έκαναν οι πολιτικοί, αλλά λεφτά υπάρχουν όταν μιλάμε για αύξηση των βουλευτικών συντάξεων!

Και αυτό προσπαθούν να περάσουν με μια σκανδαλώδη εγκύκλιο του επικουρικού ταμείου του ΙΚΑ (ΕΤΑΜ). Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, η εγκύκλιος αυτή προβλέπει αναγνώριση πλασματικής προϋπηρεσίας για συνταξιούχους βουλευτές, προέδρους κοινοτήτων, δημάρχων και νομαρχών κάτι που θα φέρει από το... παράθυρο αύξηση των συντάξεών τους!
Δίνει το δικαίωμα αναγνώρισης προϋπηρεσίας τόσο στο ΙΚΑ όσο και στο επικουρικό του ταμείο ώστε κάποιος να αυξήσει τα έτη ασφάλισής του όσο κατείχε δημόσια αξιώματα, αναφέρει η εφημερίδα.

Δεν δίνει μόνο το δικαίωμα αναγνώρισης προϋπηρεσίας μόνο σε όσους θέλουν να συνταξιοδοτηθούν αλλά και σε όσους ήδη παίρνουν σύνταξη και με την εγκύκλιο έχουν το δικαίωμα να αναγνωρίσουν επιπλέον χρόνια και έτσι να αυξήσουν τη σύνταξή τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου