Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΜΕΝΕΙΣ ΑΝΑΥΔΟΣ

Έτσι πυροβόλησε την 17χρονη Ασπασία ο πατέρας της>Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες-video








 Το τραγικό συμβάν, όπου ο πατέρας πυροβόλησε την κόρη του στο κέντρο του Άργους, όπως το περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στην κάμερα του MAX TV. Η ιατρική γνωμάτευση.Όλη η Ελλάδα εύχεται να ζήσει η 17χρονη Ασπασία από το Άργος, που το μεσημέρι πυροβολήθηκε από τον πατέρα της. Αυτή την ώρα δίνει μάχη για τη ζωή της και χρειάζεται επειγόντως αίμα. Η κοπέλα βρίσκεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας αλλά όσοι θέλετε να δώσετε αίμα μπορείτε να πάτε και στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Άργους. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ. επικοινωνίας: 6943189050
Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η απόπειρα της εν ψυχρώ δολοφονίας μιας 17χρονης στο κέντρο του Αργους από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι με όπλο που είχε παράνομα στην κατοχή του.
 
Ολα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία του Αργους. Ο 47χρονος επιχειρηματίας έτρωγε μαζί με την ανήλικη κόρη του σε εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή. Σε κάποια στιγμή η νεαρή σηκώθηκε από το τραπέζι και κατευθύνθηκε στο περίπτερο όπου βρίσκεται στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς. Λίγα λεπτά αργότερα ο πατέρας της την ακολούθησε και για άγνωστη αιτία την πυροβόλησε με ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι.
 
Στην συνέχεια ο 47χρονος πήγε σπίτι του και με το ίδιο πιστόλι που βρήκαν οι αστυνομικοί δίπλα του, αυτοπυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στη στοματική κοιλότητα.
 
Η 17χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αργους αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της διεκομίσθη εσπευσμένα στην Αθήνα, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, εκεί όπου, μετά από λίγο μεταφέρθηκε και ο πατέρας της ο οποίος νοσηλεύεται, επίσης, σε κρίσιμη κατάσταση.
 
Οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρουν να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη κοπέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου