Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΜΑ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ


Για να τελειώνει το παραμύθι με την ..πανελίστρια-βιζιτού.



Αρχίζουν να ….ζωγραφίζουν ενώ γνωρίζουν ποια είναι , για λόγους επισκεψιμότητας την μοντέλο - δημοσιογράφο που φέρεται να συνελήφθη στην Βουλγαρία που παρείχε ….υψηλές υπηρεσίες σε πελάτες με χοντρό πορτοφόλι με συνεργούς ένα ρεσεψονίστ και έναν Βούλγαρο αξιωματικό. Δείτε πως την  καρφώνουν !
"Μπορεί το …κορίτσι να συνελήφθη στη Βουλγαρία, ωστόσο με το άκουσμα της είδησης μια πολύ πετυχημένη παρουσιάστρια με πολλά χρόνια στην ψυχαγωγία τρέμει στην αποκάλυψη του ονόματός της,( αποκρύπτοντας ότι είναι η Μενεγάκη ). 
Βλέπετε ήταν εκείνη που προωθούσε την κοπέλα στην τηλεόραση και μάλιστα την επέλεξε να την έχει δίπλα της. Θα μου πείτε τώρα τι φταίει αυτή αν η πανελίστρια μοντέλο-δημοσιογράφος και καλά επέλεξε τη λύση του εύκολου χρήματος; Φταίει διότι εκείνη την επέλεξε, εκείνη την έβαλε δίπλα της και το κριτήριο της είναι όχι απλά λανθασμένο αλλά τραγικό.
Στο θέμα μας τώρα. Η ΕΛΕΝΑΡΑ που είναι κορυφαία παρουσιάστρια ανησυχεί πολύ. Και ξέρετε γιατί; Διότι θεωρεί πώς με την γνωστοποίηση του ονόματος θα τρωθεί η όποια καλή εικόνα προσπαθεί να χτίσει τα τελευταία τρία χρόνια. ( Μετά το θυελλώδες διαζύγιο )Ξέρει καλά πώς παίζεται το σύστημα και προσπαθεί όπως μπορεί να διώξει από πάνω της τον τίτλο του μέντορα της νεαρής που ανακάτεψε όλη τη showbiz με τα καμώματα της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου