Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΟ ΚΑΙ ....



Χατζηνικολάου: Ανατροπή - «βόμβα». Ο ρόλος του Θέμου!

Με το... ενάμιση πόδι στον ΑΝτ1 ήτο ο Νίκος Χατζηνικολάου, τουλάχιστον έτσι τον είχαμε αφήσει βάσει δημοσιευμάτων, αλλά να που το βράδυ της Δευτέρας ο παρουσιαστής έκανε τη μεγάλη ανατροπή! Ούτε ΑΝΤ1, ούτε ΣΚΑΙ, ούτε σε κάποιο άλλο κανάλι δεν πρόκειται να πάει, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με το Alter. Με λίγα λόγια ο Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας αποφάσισε να περιμένει το (ταλαίπωρο) κανάλι του Μπουρναζίου.
Ωστόσο, στην...



 ανατροπή – «βόμβα» του παρουσιαστή έπαιξε σημαντικό ρόλο ένας... φίλος από τα παλιά, ο Θέμος Αναστασιάδης!!! Με ποιο τρόπο; Στο «Όλα 12» γι ακόμη μία φορά έκανε σάτιρα για την ενδεχόμενη μεταγραφή Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, μόνο που τούτη τη φορά την πήγε λίγο... παραπέρα. Έβγαλε κάρτα, σαν εκείνη των απλήρωτων εργαζομένων του Alter, όπου έγραφε: «Ο ΑΝΤ1 απειλεί να φέρει τον Χατζηνικολάου να τον βάλει να παρουσιάσει δελτίον. ΑΠΑΝΤΑΜΕ: εδώ ήρθαμε, πάμε να φύγουμε¨.
Έτσι, την Τρίτη το πρωί μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Χατζηνικολάου απάντησε: «Βλέποντας χθες το Θέμο να κάνει ατυχέστατη σάτιρα με τις κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του Alter, πήρα την απόφαση να τους περιμένω», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους απλήρωτους εργαζομένους του καναλιού.
«Αφού σας στενοχωρεί το γεγονός ότι μερικοί από τους τηλεοπτικούς αστέρες ψάχνουν και βρίσκουν δουλειά, θα σας περιμένω παρότι δε θεωρώ ότι έκανε λάθη μόνο η διοίκηση. Το κανάλι για να έχει ελπίδα να σωθεί έπρεπε να είναι ανοικτό Δε θέλει και πολύ σκέψη. Ξέρω πόσους μισθούς σας χρωστούν. Ξέρω πως νιώθετε. Πρέπει όμως να σκεφθείτε με περισσότερη στρατηγική, να σκεφτείτε πως θα μπει το Alter σε μια ρότα¨.
Για να καταλήξει: «Είμαι εδώ λοιπόν και σας περιμένω. Σας παρακαλώ όμως ζυγίστε τα πράγματα καλύτερα και μην αφήνετε κέντρα έξω από το κανάλι να παίζουν ρόλο. Βρείτε έναν τρόπο να λειτουργήσει και πάλι το μαγαζί διαφορετικά δεν έχει νόημα όλη η αγωνία και η προσπάθεια σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και την μικρή προσωπική αυτή θυσία, τη δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο, αν κι έχω προτάσεις τηλεοπτικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου