Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΛΑΚΕΣ ???? ΟΧΙ ΔΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ....



Τυφλές και γελοίες όλες οι απαιτήσεις της τρόικας, που δεν έχει ιδέα από "σωτηρίες"

Απέτυχαν παταγωδώς όλες οι προτάσεις της τρόικας, η οποία θέλει να μετακυλίσει την ευθύνη στην Ελλάδα, για την αποτυχία. Κατηγορώντας την ότι δεν έτρεξε τόσα γρήγορα, προς τον αφανισμό της ελληνικής κοινωνίας. Φυσικά, δεν απέτυχε το πρόγραμμα επειδή η Ελλάδα δεν πούλησε τον ΟΣΕ ή τη ΔΕΗ. Και να βιαζόταν, δεν θα είχε ωφεληθεί σε τίποτε ο προϋπολογισμός. Και 300.000 δημοσίους υπαλλήλους να απέλυε δεν θα κέρδιζε τίποτε. Από τη μιά θα προσέθετε 300.000 συνταξιούχους που θα έπρεπε να πληρώνει κι από την άλλη έπρεπε να ξαναπροσλάβει κάποιους γιατί..
δεν θα λειτουργούσε το κράτος.
Η τρόικα, επειδή αντιλαμβάνεται ότι είναι αποτυχημένη, ότι στην πραγματικότητα δεν έχει λύσεις για κανένα πρόβλημα, ότι έχει μαύρα μεσάνυχτα, ότι οι οικονομολόγοι της είναι ηλίθιοι λαπάδες, προτείνει μέτρα που δύσκολα θα έκανε αποδεκτά οποιαδήποτε κυβέρνηση, ακόμη και της πιό γελοίας χώρας του πλανήτη, δηλαδή της Ελλάδας.
Η σημερινή Ελλάδα είναι η πιό γελοία χώρα στην ιστορία του πλανήτη, γιατί είναι η χώρα με τον μεγαλύτερο κομματισμό, όπου εκατομμύρια ηλίθιοι, αποδέχονται τα πάντα, ακόμη και να τους βιάζουν τα παιδιά ή να τους πηδάνε την κόρη, αρκεί αυτό να κόβει ψήφους από το αντίπαλο κόμμα.
Εκατομμύριο πανηλίθιοι, οργανώνουν τη ζωή τους, με μόνο κριτήριο το "τι βλάπτει το αντίπαλο κόμμα" και το "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα". Όλη η ζωή αυτών των ηλιθίων κινείται στο πώς θα πουν ή θα κάνουν κάτι, για να χτυπήσουν το άλλο κόμμα. 
Υπό αυτή την έννοια, η Ελλάδα δεν θα σωθεί, γιατί δεν της αξίζει. 

Αλλά υπάρχουν διάολε και 2-3 εκατομμύρια άνθρωποι, που δεν "ανήκουν" σε κανένα κόμμα. Ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, ψηφίζουν ΝΔ, ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, κλπ, αλλά δεν "ανήκουν" σε αυτά. 
Όταν βλέπουν ότι άλλα λένε προεκλογικά και άλλα κάνουν μετεκλογικά φεύγουν. Δεν είναι δεμένοι στο άρμα κανενός ψεύτη.
Οι ηλίθιοι της τρόικας λοιπόν απέτυχαν και μίσησαν τους Έλληνες, που κατέδειξαν -χωρίς να κάνουν κάτι- ότι δεν έχουν ιδέα από οικονομικά. Απλώς λειτουργούν όπως κάποιος πανικόβλητος μαγαζάτορας, που με την πρώτη δυσκολία απολύει όλο το προσωπικό, κλείνει τη θέρμανση, κλείνει τα φώτα και μειώνει τις μερίδες στο μισό και μετά απορεί γιατί δεν έχει έσοδα.

Οι τροϊκανοί αποτυχημένοι, για να απενοχοποιηθούν από την ανικανότητά τους, ρίχνουν το φταίξιμο στον ελληνικό λαό, που όμως είναι ο πιό πειθήνιος και υπάκουος λαός της γης, που τρέφεται με προπαγάνδα όσο κανείς άλλος. Αρκεί να λοιδωρείς τον κομματικό αντίπαλο! Ο μαλάκας ο Έλληνας δεν κοιτάει που θα ψοφήσει στην πείνα, ηδονίζεται που διώκεται ο "αντίπαλος" 

Έτσι, το σύστημα των πονηρών που κυβερνά τους ηλίθιους που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, κάνει άνετα τη δουλειά του, η Ελλάδα οδεύει προς τον γκρεμό με ταχύτητα και τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει τη μεγάλη φτώχεια που έρχεται, δυστυχώς  για το σύνολο: και τη μάζα των ηλίθιων που τους έπλασαν να ζουν με το μίσος εναντίον του αντίπαλου κόμματος και των λίγων κανονικών ανθρώπων, που ονειρευόταν μια σοβαρή, ήρεμη χώρα, με προκομένους νομοταγείς έντιμους πολίτες και αδιάφθορους πολιτικούς.
Θα ξαναγυρίσουμε στη δεκαετία του ΄40, χωρίς να υπάρχει πραγματική αιτία ! Εκτός από τη βλακεία του κομματόσκυλου Έλληνα που είναι ανίκητη και σε κάθε ελεύθερη άποψη, βλέπει από πίσω να κρύβεται το αντίπαλο κόμμα. Εμείς οι ελεύθεροι bloggers, το ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα αυτό.

Καλή πείνα σύντροφοι

Φ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου