Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΑΛΙΜΟΣ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


ΤΑ Mall και που θα τα βολέψουμε


Το νέο Mall στον Άλιμο έβγαλε άδεια από την Πολεοδομία και ήταν έτοιμο να κτισθεί στους Τράχωνες σε χώρο λίγο μέσα από το άλλο Mall της Βουλιαγμένης.


Αλλά πολύ είδαν ότι κάτι γίνεται εκεί και ο Νίκος Τσαπαρλής σε προηγούμενο συμβούλιο το ανέφερε στον Δήμαρχο κ. Ορφανό λέγοντας να γίνει ο σχετικός έλεγχος της Αδείας κατασκευής. Διότι μπορεί να πτωχεύουμε σιγά – σιγά και με το μαλακό, άλλα στην Ελλάδα είμαστε και Mall φτιάχνονται και οι παρανομίες με μίζες συνεχίζονται. Ο Δήμαρχος έδωσε εντολή για εξέταση της αδέιας και διακοπήκαν οι εργασίες κατασκευής, όπως δήλωσε.


Όσο για τι ελιές στην Καλαμακίου που ξεριζώθηκαν και φυτεύτηκαν σε άλλες οδούς ο δήμος έβγαλε και σχετική ανακοίνωση, ενώ ο Νίκος Τσαπαρλής κριτικάρισε τον Δήμαρχο Θάνο Ορφανό ότι βιάστηκε αμέσως να βγα΄λει ανακοίνωση μετά την ερώτηση του για αυτό το θέμα στο Δ. Συμβούλιο.



Οι κουτσουλιές


Στο μπαλκόνι του κτιρίου όπου γίνονται τα δημοτικά Συμβούλια τα «δήθεν» περιστέρια κάνουν κανονικές βρομιές και ο χώρος είναι άθλιος είπε ο Νίκος Τσαμπαρλής απευθυνόμενος στην κ. Κωσταμπάρη ως πρόεδρο του Δ.Σ.


Τώρα θα σκεφτείτε εδώ χάνουμε την Ελλάδα το μπαλκονάκι με τις κοτσιλιές… τους απασχολεί.

Βεβαίως, γιατί το νοικοκυριό αρχίζει από το σπίτι μας την πόλη μας, την χώρα μας και τέλος την γη μας.

Η Σοφία Κωσταμπάρη ως πρόεδρος θα το φροντίσει και αυτό.

Εμείς οι Έλληνες όμως δεν φροντίζουμε εκτός από τα αποκλειστικά δικά μας και οικογενειακά μας (μερικοί ούτε και αυτά) την πόλη ρυπαίνοντας την, την χώρα καταχρεώνοντας την, ψηφίζοντας τους πολιτικούς που το εκτελούν, και ζητώντας τα πάσης φύσεως ρουσφέτια διορισμών που καταχρέωσαν το Κράτος. Τέλος την Γη μας την έχουμε δεδομένη ότι θα μας φιλοξενεί αγόγγυστα, δίχως να αλλάζει το κλίμα με την υπερθέρμανση, δεν θα αρρωσταίνει η ανθρωπότητα από τοςυ ρύπους δεν θα μολύνεται ότι μας Ζει και μας διατηρεί στην ζωή.



Οι 25 έκτακτοι της καθαριότητας.


Ψηφίσθηκαν για να προσληφθούν με το ΑΣΕΠ το καλοκαίρι και να καθαρίζουν την πόλη. Ωστόσο οι αντιρρήσεις ήταν αν ο Δήμας έχει τα χρήματα να τους πληρώνει γεγονός που αμφισβητεί η Αντιπολίτευση, η οικονομική υπηρεσία του Δήμου τα μασάει.. και το Υπουργείο εσωτερικών ζητάει διαβεβαίωση από την διευθύντρια Οικονομικών ότι ο Δήμος είναι πολύ φερέγγυος.. και δεν θα αφήσει τους έκτακτους της καθαριότητας με την… «σκούπα στο χέρι» και τα χέρια άδεια.


Άσε που όπως είπε ο Αντώνης Φουστέρης αν δεν πληρώσει ο Δήμος θα καταλογισθούν τα χρήματα στους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν το θέμα της πρόσληψης τους. Ο Δήμαρχος όμως διαβεβαίωνε ότι τα χρήματα υπάρχουν, αλλά ο Νίκος Τσαμπαρλής το ξαναρωτούσε για να είναι σίγουρος για αυτό.

ΦΩΤΟ
1. Ο,τι άφησαν τα δήθεν περιστέρια
2. Προεδρείο και Δημαρχος ΑΛΙΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου