Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΒΑΡΗ- ΒΟΥΛΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ


ΒΟΥΛΑ ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Παραπολιτκά και άλλα

Στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα που ερωτάται το Δήμαρχος είναι οι παραλίες και ι πλαζ αν θα παραμείνουν ελεύθερες καθαρές στην χρήση των πολιτών ή μήπως το παραλιακό μέτωπο και φυσικό κάλλος των ακτών πουληθούν στον Βωμό του χρέους;

Ο Δήμαρχος επανειλημμένως διαβεβαιώνει ότι κανείς δεν θα πάρει τις ακτές, και παράλληλα απαντάει πάντα ότι θα ανοίξουν οι παραλίες θα φύγουν τα παράνομα κτίρια κτισμένα από το 1957. Προς το παρόν καθαρτίζει ο Δήμος την βρώμα που έχει σωρευτεί εκεί.

Η Βάρκιζα και η παραλία της είναι και αυτή στο στόχαστρο των ερωτήσεων. Όλα παράνομα και αυθαίρετα είναι απάντησε ο Δήμαρχος οι Επαγγελματίες πρέπει να γίνουν νόμιμοι, και μας η δουλειά μας είναι α γκρεμίσουμε τα αυθαίρετα που είναι γεμάτη η περιοχή. Ωστόσο ο κ. Καπεταναίας ζήτησε να μείνουν για το καλοκαίρι ως έχουν πέργολες να δουλέψουν οι επαγγελματίες, αλλά από την άλλη συμφώνησε στο σχέδιο του Δήμου αν κατεδαφισθούν.

Μας τα λες μπερδεμένα απάντσε ο Δημαρχος στο κ. Καπεταναία. Όλα τα παράνομα θα κατεδαφισθούν.

Ο Θεός!!

-Δήμαρχος είσαι όχι Θεός είπε ο κ. Κωνστεντέλλος

-Να ρωτάτε στο Συμβούλιο θέματα ουσίας και να μην κάνετε κηρύγματα είπε ο Δήμαρχος. Εγώ Θέος; Παγκόσμια έχω δηλώσει ότι είμαι κλητήρας των δημοτών εσύ έχεις απορημένο να γίνεις Δήμαρχος. Σού είπα, να σε κάνω Αντιδήμαρχο. Πάντως όλοι είμαστε φίλοι για το καλό των πόλεων συμπλήρωσε και όλοι μειδίασαν!!!

Ο αιγιαλός

Προσδιορίστηκε σε αυτό το συμβούλιο ποιος είναι ο αιγιαλός όπου και παχτωμένη ομπρέλα είναι παράνομη. Όσο για τις άδειες μόλις αυτά τα λίγα… οκτώ Υπουργεία είναι απαραίτητα να δώσουν την άδεια, αλλιώς όλα είναι παράνομα.

ΑΙΧΜΕΣ

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για τις παραλίες και τα μπανάκια των δημοτών. Οσο και να διαβεβαιώνει ο κ. Κασιδόκωστας ότι δεν θα μας τις πάρουν, τις βλέπω να γίνουν όλες από Μαϊάμι beach, έως Κυανή Ακτή. Θα πλακώσουν οι ευρωπαίοι που τις λιμπίζονται τόσα χρόνια και θα μας κάνουν ορεσίβιους. Για αυτό μας δάνειζαν αφειδώς και κανείς δεν μας έλεγε τι χρωστάμε. Πρώτον γιατί οι πολιτικοί εμείς χρεωνόμαστε και αυτοί έβρισκαν και έκλεβαν. Δεύτερον γιατί είχαν χαράξει στο χάρτη το ξεπούλημα. Αυτοί θα βγάζανε στην ελβετικά το βρώμικο χρήμα . Για μας ας ετοιμάζουν οι Δήμοι κιάλια ειδικά να τα εγκαταστήσουν ψηλά στον Υμηττό να κοιτάμε τους λουόμενους τα κότερα και το τσουνάμι. Καραούλι, εκεί πάνω. που θα μας σπρώχνουν να ανεβούμε!! Πάει και κείνο ο πανόραμα της Βούλας!! Θα γεμίσει λαϊκούς πολίτες. Πόπολο.

Και κάτω οι Άγγλοι , Γάλλοι, Γερμανοί, θα λιάζουν οι ξεπλυμένοι ξανθοκόληδες τα κορμιά τους.

Καλύτερα μου είπε ο θέια μου η Ευτέρπη ότνα της έλεγα το σχέιδο. Να μην καιγόμαστε από την ηλιοθεραπεία.

Και οι καμπάνες στον Αστέρα; Η πλαζ του Αστέρα τι θα γίνει θεία της είπα. Πολύ ανησυχώ για αυτές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου