Τρίτη 19 Μαρτίου 2013


Μία συμμορία σοσιαλφασιστών κατέστρεψε την Ελλάδα και όσους (τίμιους) την εμπιστεύθηκαν.


ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.

Ένα είδος ακραίου σοσιαλφασιστικού κλεπτοκρατικού Καθεστώτος… Οι ληστές με τις γραβάτες….Οι λιμοκοντόροι χαρτογιακάδες δρουν σαν μια καλώς οργανωμένη ληστοσυμμορία,πορτοφολάδων,… Τα ανδρείκελα, οι εκτελεστές των Αθηνών, οι ντόπιοι αρχικλέφτες δρουν ωσαν εκτελεστές συμβολαίων θανάτου…. ψηφίζουν σαθρούς, παράνομους και αντισυνταγματικούς νόμους υπακούοντες πιστά στα κελεύσματα των επικυρίαρχων, δυναστών μας…. Είδατε τι έγινε στην Κύπρο ; Δήθεν ευαισθητοποιήθηκαν για την κλοπή των καταθέσεων… Η κλοπή αυτή συγκρινόμενη με την δική μας κλοπή είναι ένα απλό χάδι. Χάνουν τους τόκους 2 ετών…. Τι να πουν οι Έλληνες καταληστεμένοι ομολογιούχοι αποταμιευτές; Βλέπω πολλά πικρόχολα σχόλια εναντίον μας…. Λένε ”Έπαιξαν και έχασαν” !!!! Η παγίδα του κοινωνικού αυτοματισμού από ισοπεδωτές, από φοροκλέφτες και φοροφυγάδες. Σε αυτήν την παγίδα πέφτουν συνήθως οι μοιρολάτρες και οι χαιρέκακοι. Μας θεωρούν τοκογλύφους, τζογαδόρους και επενδυτές… Ποιούς ; Μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες κλπ Αυτούς που πλήρωναν και πληρώνουν φόρους από ηλικία 18 ετών. Δυστυχώς, δεν μπορούσαν να φοροδιαφύγουν ή να εισφοροδιαφεύγουν. Το Ελληνικό Δημόσιο, ο σημερινός ληστής μας, μας κάλεσε και μας παρότρυνε να αγοράσουμε Ομόλογα Του Ελληνικού Δημοσίου, σταθερού επιτοκίου 5,90 % (ενώ στις Τράπεζες, οι προθεσμιακές καταθέσεις έδιναν επιτόκιο 5,5% !!!). Η πρόσκληση έλεγε ……Από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Οικονομικών παρέχει τη δυνατότητα σε φυσικά πρόσωπα (ιδιώτες αποταμιευτές) να προμηθευτούν με αφορολόγητη απόδοση το 7-ετές ομόλογο σταθερού επιτοκίου 5,90% και λήξης 20 Απριλίου 2017, που τιμολογήθηκε στις 29 Μαρτίου 2010 με ημερομηνία έκδοσης την 7η Απριλίου 2010…

Όπως βλέπετε και εσείς απευθύνεται προς ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ιδιώτες αποταμιευτές) και ΟΧΙ σε ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ η τζογαδόρους !!!!
Γνωρίζετε τι λένε οι επικυρίαρχοί μας, ο Τραά, ο Ράιχενμπαχ και οι Τροικανοί ; Ο μεν μισέλληνας Μπόμπ Τραά (τον οποίον απέλασαν από Το Εκουαδόρ, κηρύσσοντάς τον ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ, αυτός ο Δήμιος που ελέγχει τα Υπουργεία) λέει «Καλύτερα να σώσω μια Τράπεζα παρά τους ομολογιούχους αποταμιευτές»!!!! Οι άλλοι Τροικανοί δεν αναγνωρίζουν τίποτα, μας θεωρούν και μας κατατάσσουν στους τοκογλύφους επενδυτές. Και τι λένε ; “Στα αντίστοιχα ομόλογα του εξωτερικού πουθενά δεν υπάρχει η λέξη ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΕΣ !!! Να μην πληρώσει το Κράτος την εξαπάτηση σας, να σας πληρώσουν αυτοί που σας εξαπάτησαν” !!!!!! Στις 31/10/2013 ημέρα παγκόσμιας αποταμίευσης (η οποία πρέπει να αλλάξει ονομασία σε  «Παγκόσμια ημέρα Ληστείας» ). Και για να δείτε ποιοί είναι οι Τζογαδόροι και οι επενδυτές σας παραθέτω ένα παράδειγμα «Τζογαδόρου-επενδυτή » …. γνωρίζω ληστευθέντα ο οποίος είχε3.500ευρω !!! αποταμιεύσεις για το ανήλικο γιό του !!! Η Τράπεζα τον παρότρυνε και τοποθέτησε τα χρήματα αυτά σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου !!!! ως ασφαλή προθεσμιακή κατάθεση σταθερού επιτοκίου 5,82% .
Σαν φακίρηδες, ταχυδακτυλουργοί, σαν αρπακτικά Του έκλεψαν 1872,5 ευρώ μια και έξω, του απέμειναν 1627,5 ευρώ εκ των οποίων 1) 525 ευρώ σε efsf (καλώς εχόντων των πραγμάτων θα εισπράξει το2013 ποσόν 262,5 ευρώ και το 2014 ποσόν 262,5 ευρώ ) και τα υπόλοιπα απομεινάρια 1102,5ευρωτα κατακρεούργησαν σε 20 ομόλογα των 55,15 ευρώ !!!! Δηλαδή θ αρχίσει να εισπράττει από το 2020 !!!! 55,15 ευρω τον χρόνο μέχρι το 2042 !!!!Απίστευτα πράγματα !!! Και σας αναφέρω το τελευταίο παράδειγμα για να δείξω ποιοί είναι οι λεγόμενοι ”Τοκογλύφοι” – Επενδυτές !!!! . Τα συμπεράσματα δικά σας. Προεκλογικώς, ακόμη και σήμερα, όλοι αυτοί που μας έκλεψαν (ΣαμαροΒενιζέλοι) διαλαλούν ότι «Έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται οι μικροομολογιούχοι !!! Θα πρέπει να δοθεί λύση, ήταν μια μεγάλη αδικία. Ποιός θα εμπιστευτεί πάλι το Δημόσιο για να αγοράσει Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου ;» !!!!

Ως γνωστόν στο ΣτΕ και στις 22/3/2013 θα γίνει η εκδίκαση της μεγάλης αναίμακτου ληστείας. Θα παραστούν 10αδες χιλιάδες θύματα μετά των οικογενειών τους. Και το οξύμωρο είναι ότι ενώ θα έπρεπε όλοι αυτοί οι οποίοι εμμέσως πλην σαφώς αποδέχονται ότι μας καταλήστεψαν, θα έπρεπε να έλθουν ως μάρτυρες υπεράσπισης, προκειμένου να δικαιωθούμε, άκουσον, άκουσον, μας απείλησαν ότι ”Θα στείλουν, θα κατεβάσουν στο ΣτΕ όλο το Νομικό Οπλοστάσιό τους” !!!!!!!!!!!! Δηλαδή αυτοί που έχουν αποδεχθεί ότι ”μας λήστεψαν” θα κατεβάσουν ”όλο το νομικό οπλοστάσιο τους” προκειμένου να υπερασπιστούν την λεία τους !!!! Αυτά τα απίστευτα δεν συμβαίνουν ούτε στην Ουγκάντα, ούτε στην Τανζανία, ούτε στο Μάλι μα ούτε στο Σουρινάμ. Δηλαδή, Θα αγορεύσουν οι δικηγόροι του Δημοσίου (οι δικηγόροι της Τρικομματικής , καλύτερα) οι οποίοι πληρώνονται από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη και από τα δικά μας κλαπέντα χρήματα, για να υπερασπιστούν το δίκιο του κλέφτη !!!! Είμεθα βέβαιοι ότι η ανεξάρτητος και αδέκαστος Ελληνική δικαιοσύνη θα δικαιώσει τα θύματα και τις οικογένειές τους. Γιατί στην δικαιοσύνη δεν προσφεύγουν οι πλούσιοι, οι κλέφτες και οι ισχυροί, αλλά οι αδύνατοι, οι βιοπαλαιστές και οι κατατρεγμένοι. Είμεθα βέβαιοι ότι θα ορθώσει το ανάστημά της στο άδικο. Ευχαριστώ για την φιλοξενία…..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου