Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΚΟΥΛΟΙ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥΣ...........


Παίρνουμε ένα μέρος από τα..ιμάτια. Φαλιριμένες.. αγοράζουν ..φαλιριμένους.



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επικοινώνησε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κατά την οποία επιβεβαιώθηκε ότι ρυθμίστηκε το ζήτημα της αποξένωσης των ελλαδικών παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα. Η συμφωνία έγινε με τους ευνοϊκότερους υπό τις συνθήκες όρους σύμφωνα με την ανακοίνωση αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν περαιτέρω επίσημη ενημέρωση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Alpha Bank αναλαμβάνει τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα και η Τράπεζα Πειραιώς την Λαϊκή Τράπεζα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του ιδίου και του Ήδη σύμφωνα με το ελλαδικό ΥΠΟΙΚ η διαδικασία απορρόφησης των παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα από ελληνικό τραπεζικό όμιλο
Σε δήλωση του ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ανέφερε ότι «με την εξέλιξη αυτή, η Ελλάδα θωρακίζεται, καθώς το σύνολο των καταθέσεων των πολιτών στις κυπριακές τράπεζες διασφαλίζεται απόλυτα», προσθέτοντας ότι «εργαζόμαστε νυχθημερόν τόσο για την απόλυτη διασφάλιση της σταθερότητας του τραπεζικού συστήματος, όσο και για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης για την οικονομία της Κύπρου και των πολιτών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου