Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΑΝΟΥΜΕ......................

Έξι χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και οι Έλληνες ετοιμάζονται να κάνουν πρωθυπουργό του προτεκτοράτου και τον ζαβό γιο του Μητσοτάκη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εθνικός ευεργέτης



Έξι χρόνια μετά το Καστελόριζο και την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης για το πρώτο Μνημόνιο, ο Γιώργος Παπανδρέου το γιόρτασε με μια συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Φυσικά, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι αυτός τα έκανε όλα σωστά και όπως 
έπρεπε.

Σύμφωνα με τον Παπανδρέου, οι άλλοι ήταν κακοί: οι Ευρωπαίοι, ο Καραμανλής, οι άλλοι.

Στη συνέντευξη, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε πως τον παρεξήγησαν σε όλα. Αυτός εννοούσε άλλα από αυτά που καταλάβαιναν όλοι οι άλλοι.

Επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε πως δεν ήθελε το ΔΝΤ.
Όπως είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, το ΔΝΤ το ήθελε η Γερμανία. Αυτός δεν το ήθελε καθόλου.

Βέβαια, ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο τότε επικεφαλής του ΔΝΤ, έχει διαψεύσει τον ..Γιώργο Παπανδρέου.



Ο Ντομινίκ Στρος Καν είχε δηλώσει στη γαλλική τηλεόραση πως το ΔΝΤ δούλευε υπόγεια επί μήνες -από τον Νοέμβριο του 2009- με την ελληνική κυβέρνηση, επειδή ο Παπανδρέου δεν ήθελε να το πει στους Έλληνες.

\
Το υπέροχο είναι πως η δήλωση του Ντομινίκ Στρος Καν στη γαλλική τηλεόραση δεν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από κάποια πολιτική εκπομπή, κάποιο δελτίο ειδήσεων ή κάποιους δημοσιογράφους αλλά από την εκπομπή του …Λάκη Λαζόπουλου.

Έξι χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας -και με την διαλυμένη Ελλάδα να πηγαίνει για το τέταρτο Μνημόνιο-, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και θεωρούνται πολιτικοί παράγοντες του τόπου -ο Καραμανλής είναι και στη Βουλή-, ενώ δεν οδηγήθηκαν ποτέ στην Δικαιοσύνη.

Επίσης, μετά τον ανιψιό του Κωνσταντίνου Καραμανλή και το ζαβό παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου, οι Έλληνες ετοιμάζονται να κάνουν πρωθυπουργό του προτεκτοράτου και τον ζαβό γιο του Μητσοτάκη.

Εσείς συνεχίστε να ελπίζετε και να κάνετε σχέδια και αναλύσεις. 
Εγώ δεν θα πάρω άλλο. Φτάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου