Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ



Νεκρός έπεσε στον Άλιμο στην οδό Κεφαλληνίας 14 στις 00.55 μετά τα μεσάνυχτα ο 42χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Γιατράκης και αθλητής του body building από μαφιόζικη εκτέλεση με δεκατέσσερις σφαίρες. Ο 42χρονος ήταν ιδιοκτήτης του στριπτιτζάδικου “X-Bar”στην λεωφόρο Συγγρού και είχε απασχολήσει από το 2004 τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί το 2009.
Ο 42χρονος ετοιμαζόταν να μπει σε αυτοκίνητο φίλου του, μάρκας Τσερόκι, έξω από το σπίτι του, στην οδό Κεφαλληνίας. Ένα μαύρο όχημα μάρκας BMW, σταμάτησε δίπλα του, έξω από τον αριθμό 14, όπου βρίσκονταν το αυτοκίνητό του και οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ. Η σύζυγός του, βουλγαρικής καταγωγής, ακούγοντας τους πυροβολισμούς, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους που βρίσκεται στον αριθμό 16 και αντίκρισε σοκαρισμένη τον νεκρό άντρα της. Ο επιχειρηματίας ήταν πατέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού.
Λίγη ώρα αργότερα, η Πυροσβεστική υπηρεσία έλαβε σήμα για μια πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Ελληνικό, τα χαρακτηριστικά του οποίου έμοιαζαν με αυτό των δραστών.
Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε μέσα στο όχημα οπλισμός, πιθανότατα τα καλάσνικοφ της επίθεσης και γεμιστήρες. Τα ευρήματα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στο εγκληματολογικό και αναμένονται τα αποτελέσματα.
Το όχημα με πλαστές πινακίδες είχε κλαπεί και η κλοπή είχε δηλωθεί σε Α.Τ της Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου