Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ??, ΟΛΑ ΚΑΛΑ


Αφού τους κάλεσε τώρα γκρινιάζει.




Νόμιζε ότι θα πάνε στο σπίτι του… γείτονα, και όχι στο δικό της.  
Ως ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου "Πλάζα" στην οδό Αχαρνών στην Αθήνα φέρεται η κα Αλίκη Παπαχελά, 
Η κα Παπαχελά  όπως εμφανίζεται στο προφίλ της, με την πιο πάνω εικόνα, ζητούσε δημοσίως να πέσει ο φράχτης στα σύνορα στον Έβρο, ώστε να μπαίνουν απρόσκοπτα οι μετανάστες. Η ίδια κυρία σήμερα το... φυσάει και δεν κρυώνει. Γιατί; Διότι, ενώ το ξενοδοχείο της το είχε προς πώληση, αυτό καταλήφθηκε από λαθρομετανάστες (γίνεται λόγος ακόμη και για 3.000 λαθρομετανάστες), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το πουλήσει!
Δείτε τι λέει με νέα της ανάρτηση...
Αναγκάζομαι να κάνω ανάρτηση που δεν θα θελα. απ το κινητό στον δρόμο, επειδή μαθαίνω ότι έχει γίνει και σελίδα καλέσματος αλληλέγγυων στο φατσομπούκι για να στηρίξουν την κατάληψη του ξενοδοχείου CITY PLAZAστην Αχαρνών.
Λοιπόν το ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησίας μου, δεν είναι εγκαταλελειμμένο. Προσπαθώ εδώ και χρόνια να το πουλήσω. Τα τελευταία χρόνια των μνημονίων με τους ανήκουστους φόρους δε, έχουν φθάσει τα χρέη πάνω απ’ τον ουρανό. Το να καταλαμβάνεις ιδιωτικό χώρο, να αρνείσαι να τον εγκαταλείψεις όταν στο ζητάει ο ιδιοκτήτης, να τον ξεφτιλίζεις λεκτικά και να του λες ότι τα δικαιώματα του είναι τίποτα μπροστά στον προσφύγων δεν είναι ούτε αλληλεγγύη ούτε δικαιοσύνη ούτε χτύπημα του καπιταλισμού. Αν σκοτώνοντας εμένα νομίζετε ότι θα έρθει παγκόσμια ειρήνη δικαιοσύνη και ανθρωπιά, είστε μακριά νυχτωμένοι.
Ντροπή μόνο και μετάνιωμα για πολλά που πίστεψα στην ζωή μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου