Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΟΓΚΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου, στις 8 μ.μ. ο Δημοσθένης Δόγκας μιλά στο πλαίσιο του Blue Μoney Show στον Αστέρα Βουλιαγμένης (κτίριο Westin, αίθουσα Exelsior Boardroom) καλεσμένος του Αττικού Πνευματικού Ομίλου Γλυφάδας. 

Από την ανάρτησή του στα social media:

Aναπτύσσω στο πλαίσιο της πρωτογενούς αναπτυξης (πρώτα ο Θεός), με ένα ''διαφορετικό'' τρόπο το πολυδιάστατο κέρδος της μετακίνησης αγαθών με Μηδενικό Αποτύπωμα Άνθρακα... Και κυρίως με ιστιοφόρα! 
Αυτο μαζί του φέρνει τα δάση με ναυπηγήσιμη ξυλεία, αναβίωση και πιστοποίηση των αρχαίων - παραδοσιακών τρόπων ναυπήγησης (με τα μισά τουλάχιστον επαγγέλματα από την οικοδομή ) και τέλος σχολές παραδοσιακής ιστιοπλοΐας... 
Ένα ανοιχτό μουσείο της ελληνικής Ναυτικής και Ναυπηγικής Τέχνης, πιστοποιημένο που πουλάει τεχνογνωσία τουλάχιστον 5000 ετών. 
Αντί να πουλάμε τον πολιτισμό μας μαρμαράκι το μαρμαράκι... μεγαλώνουμε - χτίζουμε και πουλάμε καραβάκι το καραβάκι! 
Το ίδιο ισχύει και για το κρασί, το λάδι και κανα-δύο ακόμα κύκλους  ελληνικών αγαθών, μαζί με τη μετακίνησή τους με μηδενικό αποτύπωμα. 
Παράδειγμα ήδη υπάρχον που ειδα να πραγματοποιείται σε μικρή κλίμακα, επιτυχημένα είναι το μουσείο του Ψωμιού στο Κερατσίνι, εαν δεν κάνω λαθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου