Γερμανοί εφοριακοί και αστυνομικοί κατευθύνονται στα σπίτια Ελλήνων κρατικών υπαλλήλων, οι οποίοι έβγαλαν στο εξωτερικό 1,5 δις τήν ίδια στιγμή που δεν ακουμπάνε Ελληνες πολιτικούς, μεγαλοεπιχειρηματίες και λαμόγια εκδότες που τους λάδωνε-ανάμεσα στους άλλους- (και) ο Μιχάλης Χρστοφοράκος.
Κι όλα αυτά την στιγμή που Ελβετοί Εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους ονόματα και στοιχεία φωτιά για Ελληνες μεγαλοεπιχειρηματίες, εκδότες και πολιτικούς.
Κι ενώ γίνεται ο κακός χαμός ο ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά είναι "εξαφανισμένος"!
Από το 2010 μέχρι σήμερα, 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι «φυγάδευσαν» με εμβάσματα στο εξωτερικό συνολικά ποσά που ανέρχονται στο ιλιγγιώδες 1,5 δισ. ευρώ.
Για τους λαμογιαρέους πολιτικούς τσιμουδιά ο Μητσοτάκης!
Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, 415 εκ των 5.260 δημοσίων υπαλλήλων που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό δεν εργάζονται πλέον στις υπηρεσίες τους.
Οι συγκεκριμένοι 415, από το σύνολο των 5.260 που έβγαλαν συνολικά ποσά 1,5 δισ.ευρώ στο εξωτερικό, ζήτησαν και πέτυχαν να συνταξιοδοτηθούν κατά τη διάρκεια των ελέγχων που βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα προκειμένου να διαπιστωθεί αν απέκτησαν τα χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό με νόμιμο τρόπο και αν δικαιολογείται η κατοχή τους.
Έκτακτη συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα είχαν σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου.