Πωλίνα Μητσιμπόνα: Ο πατέρας μου ήταν τα πάντα για μένα
Γράφει ο Ζεράρ Ντε Κικιλί
Στις 6 χθες το απόγευμα η Ελλάδα πάγωσε το χρόνο. Οι νοικοκυρές δεν πρόλαβαν να μαζέψουν τα ρούχα από ταπλυσταριά, οι αγρότες άφησαν στη μέση την κομμένη γράνα, οι ξένοι διπλωμάτες στήθηκαν μπροστά στις τηλεοράσεις τους, το ίδιο και εκατομμύρια Ελληνες.
Ολοι περίμεναν με κομμένη ανάσα τις ανακοινώσεις του διδύμου Κικίλια-Τσακνάκη για τους τρομακτικούς τρομοκράτες.
Βαθιά μέσα μας πιστεύαμε πως το κορίτσι της αντιτρομοκρατικής, στο οποίο είχε δώσει πρόσφατα τα συγχαρητήρια ο πρωθυπουργός, αυτή η πανέμορφη και sexy αξιωματικός, θα είχε χτυπήσει για μια ακόμη φορά.
Η Ελλάδα κρεμόταν από τα χείλη των Κικίλια-Τσακνάκη. Και όπως σε όλα τα καλά αστυνομικά μυθιστορήματα πρωταγωνιστεί μια sexy ηρωίδα, έτσι και χθες περιμέναμε να κάνει την εμφάνισή της μέσα από την αφήγηση του Ζεράρ Ντε Κικιλί.
Δυστυχώς αυτή τη φορά το καυτό κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής, που είχε εντοπίσει τον Νίκο Μαζιώτη, βρισκόταν σε άδεια.
Κανείς δεν σκέφτηκε να την ανακαλέσει ώστε να προσθέσει τον αναγκαίο αισθησιασμό στο σενάριο των Κικίλια-Τσακνάκη. Σύμφωνα με τους δύο, μια σχάρα από Nissan Sunny κι ένα τάπερ με λουκάνικα ήταν τα τρομακτικά ευρήματα στο γκαράζ του Βύρωνα, από το οποίο οι τρομοκράτες θα ανατίναζαν τον Πειραια και καμιά 20αριά εφοπλιστές και επιχειρηματίες.
Με μια σχάρα από Nissan κι ένα τάπερ!
Λίγο αργότερα διέρρευσε στα ΜΜΕ πως ο 30χρονος που συνελήφθη είναι σκληροτράχηλος, υπηρετεί στην Ασφάλεια και μιλάει ιταλικά-είχε δασκάλα την Βάνα Μπάρμπα.
Ο μυστηριώδης ιταλομαθής από το γκαράζ του Βύρωνα και με υπερόπλο μια σχάρα από Nissan ήταν έτοιμος να ανατινάξει τον Πειραιά.
Θα περιμέναμε από την φιδεμπορική ιστορία του Κικίλια να εμπεριέχει τηλέφωνα από ενοικιάσεις ελικοπτέρων για παράδειγμα με το οποίο ο αδίστακτος ιταλομαθής τρομοκράτης θα πέταγε πάνω από τον Πειραιά και με ρουκέτες θα έκανε μουνί-καπέλο το λιμάνι.
Θα μπορούσε επίσης να ανέβει στην ταράτσα ενός κτιρίου και από εκεί να κατευθύνει τα αεροπλανάκια-βόμβες του αερομοντελισμού-τηλεχειρισμού.
Αν αυτού έχουμε σαν ευρήματα μια σχάρα από Nissan και ένα τάπερ. Και το πιο μυστηριώδες: Δεν έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφία του σκληροτράχηλου ιταλομαθή τρομοκράτη που αντιστάθηκε με χτυπήματα τζάκι-τσαν σε 20 άνδρες της αντιτρομοκρατικής. Γιατί τον κρύβουν;
Οτι σας απέκρυψαν οι Κικίλιας-Τσακνάκης σάς το αποκαλύπτει το "Κουρδιστό Πορτοκάλι".
Ο ιταλομαθής τρομοκράτης που συνελήφθη στο Βύρωνα υπηρετεί στην Ασφάλεια και είναι τρελά ερωτευμένος με την ξανθιά κόρη του Μητσιμπόνα, την πιο sexy περιπτερού του κάμπου.
Χάρη στην Πωλίνα βγήκε το περίφημο
-Λάρσα, Λάρσα σε είδα και λαχτάρσα!...
Ο 30χρονος άνδρας της Ασφάλειας λοιπόν, τρελά καψούρης με την Πωλίνα θέλησε να την εντυπωσιάσει.
-Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για σένα. Ζήτησέ μου ότι θέλεις κι εγώ θα το κάνω...
Η Πωλίνα Μητσιμπόνα δεν χρειάσθηκε να σκεφθεί>
-Θέλω να γίνεις τρομοκράτης, να ανατινάξεις τον Πειραιά...Αυτή είναι η φαντασίωσή μου...
Ο 30χρονος ιταλομαθής άνδρας της Ασφάλειας δεν έχασε χρόνο. Ηξερε ότι το Nissan είναι από τα αγαπημένα αυτοκίνηατ της 17Ν. Το έγραψε στο βιβλίο του και ο Κουφοντίνας. Απαλλοτρίωσε λοιπόν ένα Nissan. Στο μεταξύ ξέρασε την απόφασή του να γίνει τρομοκράτης σε έναν συνάδελφό του. Αυτός για να πάρει προαγωγή τον έδωσε στεγνά. Ενημέρωσε τους προισταμένους του κι εκείνοι τον Κικίλια. Ο Κικίλιας τον Σαμαρά. Η συνέχεια ήταν αυτονόητη. Ο Κικίλιας και η κυβέρνηση που ήθελαν στο ενεργητικό τους μια επιτυχία μέσω συναδέλφων του ιταλομαθή κατέστρωσαν το σχέδιο επιπέδουν Nissan.
Λίγο πριν ο τρελαμένος καψούρης ιταλομαθής 30αρης που υπηρετεί στην ασφάλεια (και στα ρεπό σαν συνοδός ασφαλείας ισχυρών επιχειρηματιών) ανέβει στην επικίνδυνη σχάρα του Nissan συνελήφθη από συναδέλφους του.
Ολα τα υπόλοιπα είναι φιδεμπόριο....