Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΣ: ΜΜΕ ? ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ? ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ? ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΥΣ? ΠΟΥ?? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΔΩΝΗ

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ  ΗΘΙΚΟΣ      και                VAE Victis – Ουαί τοίς ηττημένοις
ΔΡΙΜΥΤΑΤΗ ΝΟΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ………… ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ε.Τ.Α.Α.
ΤΟΜΕΙΣ – ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
           Δ/ΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ – ΠΑΡΟΧΩΝ    ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 34 Τ.Κ 10680 ΑΘΗΝΑ fax:210361994233   Ε-ΜΑΙL :tyda@4127 syzefxiw.qov.gr  υπ. όψιν   κας  Ζαχαρούλας  κοτσανη 2103660901

Μάλλον οι μακρόχρονες και εντατικές θεραπείες στην κρανιακή σας περιφέρεια σε νηπιακή κατάσταση δεν απέδωσαν.
Είναι πλέον κοινό μυστικό, ότι αυτή η σύναξη των 17 δέκα επτά πεφωτισμένων θα στοιχίζει ένα κόρακα λεφτά, αλλά , εμείς οι κάτοικοι της  Ούμπρια θα πρέπει να φωνάζουμε  «ave Caesar, morituri  te  salutant».
Εάν κάποιος τολμήσει να πει ότι όλο αυτό το σκηνικό είναι έτσι δομημένο  για να εισπράττονται  χρήματα από τους πεφωτισμένους μάλλον θα παραδοθεί στην πυρά.
Το να σας βρίσω το θεωρώ άσκοπο, γιατί η πνευματική σας κατάσταση, δεν κινδυνεύει από βρισιές, επειδή  ουσιαστικά είσαστε εγκεφαλικά νεκροί.
Από πολλά πλάσματα αποστέρησε η φύση την εξυπνάδα.
Ακούσατε ποτέ να μιλάνε για την ανθρώπινη βλακεία?
Μάλλον θα ήταν καλύτερα να είχατε γεννηθεί σαν κάτι άλλα  είδη, έτσι ώστε να μην φέρεται το βάρος της ιδιότητας του Ανθρώπου.
Μαζευτήκατε λοιπό ν 14 δέκα τέσσερις , αν και είχαν κληθεί 17 δέκα επτά πεφωτισμένοι για να αποφασίσετε για το ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΠΟΣΟΝ των 268,49 ευρώ που αφορά φπα φαρμάκων.
ΕΡΩΤΗΜΑ, Πόσο κοστίσατε όλοι εσείς? Καλύπτετε τα 268,47?  Μία απάντηση απλή παρακαλώ.
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ Την ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΑΤΕ?  ΑΣΦΑΛΩΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ
Η  ΙΣΤΟΡΙΑ:   Η σύζυγος μου άρχισε Χημειοθεραπείες τον 2/12. Ο ι ιατρός που την κουράριζε  (καθ. ΦΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ) συνεργαζόταν  στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ , έτσι αναγκαστικά ξεκινήσαμε εκεί την αγωγή και όχι γιατί εμείς το είχαμε επιλέξει, αφού πληρώναμε 300  ευρώ την κάθε επίσκεψη και το ταμείο πλήρωνε 80 τα οποία χρωστάει ακόμα.
Την περίοδο  ΜΑΡΤΙΟΥ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 το πρόβλημα εξεύρεση φαρμάκων Χημειοθεραπείας ήταν οξύτατο και κάθε μήνα δίναμε μάχη για την εξεύρεση των, αφού ο αρμόδιος φορέας  (ΕΤΑΑ)  σήκωνε τα χέρια ψηλ
Περί την 9/7/12 ξεκίνησα νέο γύρο εξεύρεσης  για την θεραπεία  του μηνός αλλά δεν ήταν δυνατόν να βρω σε κανένα Νοσοκομείο. Ο κος ΤΣΙΤΣΑΣ από την χ. Τρικούπη (που σχεδόν κάθε 20 ημέρες ζούσε το πρόβλημα, με παρέπεμψε στον Κον ΡΗΓΑΤΟ , ο οποίος άρχισε νέο αγώνα για την εξεύρεση των φαρμάκων. Έχοντας εξαντλήσει σχεδόν κάθε πιθανότητα εξεύρεσης των φαρμάκων και  ενώ πρέπει να γίνει η θεραπεία πάω στην κα ΜΠΙΖΟΥ  στο Υπουργείο Υγείας η οποία μού λέει ότι είναι υποχρεωμένο το ΙΑΤΡΙΚΟ να μου χορηγήσει τα φάρμακα και μου δείχνει μία εγκύκλιο την  Νο  52269/21-05-12 , την οποία υπογράφει ο Γ.Γ του Υπουργείου ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,  και στην οποία τους εγκαλεί για την μη τήρηση της ιδίας εγκυκλίου με ημερομηνία  27/04/12.
Δηλαδή το Υπουργείο πήρε χαμπάρι ότι την εγκύκλιο την έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, αφού δεν υπήρχαν κυρώσεις στην περίπτωση μη συμμόρφωσης εκ μέρους των νοσοκομείων και κλινικών.
Ερώτησα εγώ τι κάνω? Και έσπευσε να μου απαντήσει ότι να πάω στον Κο ΡΑΚΙΝΤΖΗ Πειραιώς 203 να κάνω καταγγελία και λοιπές αηδίες, και στην εύλογη απορία μου , μα εγώ χρειάζομαι το φάρμακο σε 2 ημέρες . ΣΗΜ. ΕΆΝ ΕΓΝΏΡΙΖΑ ΤΌΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ……ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ.
Αγαπητοί  14 ανεγκέφαλοι για φαντασθείτε λίγο την εικόνα? Γυρίζεις και ο άνθρωπος σου περιμένει με λαχτάρα την είδηση για την συνέχεια της αγωγής και εσύ πρέπει να μηχανευθείς διάφορα για να διατηρήσεις την ελπίδα ζωντανή, όπερ και έπραξα.
Λίγο προσοχή παρακαλώ, Το Ταμείο που οφείλει να χορηγεί τα Φάρμακα σηκώνει ψηλά τα χέρια, Το Υπουργείο μάλλον έχει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε ρίζες, Το ΙΑΤΡΙΚΟ κάνει την δουλεία του και  εμείς στη μέση του πουθενά. Εύχομαι ολόψυχα σε κάθε έναν από εσάς και τις οικογένειες σας να χρειαστεί να περάσει αυτόν τον ΓΟΛΓΟΘΑ και τότε και μόνο τότε  ίσως να επικοινωνήσουμε σε ανθρώπινο πεδίο


Στις 17/07/12 πάμε στο προγραμματισμένο ραντεβού στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΜΑΡΡΟΥΣΙΟΥ , ΠΑΊΡΝΩ τηλέφωνο τον Κον ΡΗΓΑΤΟ  και του λέω ότι το ΙΑΤΡΙΚΟ δεν χορήγει τα φάρμακα και τι πρέπει να γίνει. Προς τιμή του με καλεί και με ενημερώνει ότι συνεννοήθηκε με τον Δ/ντη του Λογιστηρίου του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΜΜΑΡΟΥΣΙΟΙ Κον ΣΤΑΓΚΟΥΡΑΚΗ  να δεχθεί μία Συν/κη από την σύζυγο μου και εγγυητή εμένα, και ότι μέσα ΣΤΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΊΣΕΙ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ το Ταμείο για να πληρώσουμε την Συν/κη.  (ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΕΝΏ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΌ ΣΤΟ ΧΈΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΝΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ   AVASTIN)
Κατεβαίνουν από τον έκτο όροφο στο υπόγειο και η σύζυγος  και εγώ υπογράφουμε την Συν/κή     Α αξίας  2.651.96   με ημερομηνία λήξης την 19/09/12 και γίνεται η θεραπεία.
Μέσα σε όλον αυτόν το ορυμαγδό  κινήσεων και αποφάσεων ποιος γνωρίζει για ΦΠΑ η ΜΗ ΦΠΑ?  Ποιος μας οδήγησε σε αύτη την κατάσταση? Εσείς δεν μας οδηγήσατε αφού δεν μπορούσατε να μας εξασφαλίσετε τα φάρμακα, ως  είσθε υποχρεωμένοι?
Στις 19/07/12 υποβάλλω τα τιμολόγια  τ.5815/19-07/12 2064,33 ΣΥΝ φπα 268,40= 2.333,03
ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΧΟΡΗΓ.ΦΑΡΜΑΚΩΝ  19/07/12  2064.63
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 19/07/12  282,24 ΣΥΝ 36,69 = 318,93  ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΟ 2.651,96
Στις 12/10/12 καταβάλλουμε στο ΙΑΤΡΙΚΟ 2.065,50 χρήματα που μπήκαν στο λογαριασμό για τα φάρμακα,   ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝ/ΚΗ  586.96   και στις 23/10/12 κάνουμε νέα αίτηση για την καταβολή των υπολοίπων ,γιατί όπως μας είπαν επρόκειτο περί λάθους  γιατί δεν είχαν προσέξει και το ποσόν των 318,69  ( ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ) αλλά  το ΙΑΤΡΙΚΟ  στις 30-12-2014 εκδίδει διαταγή πληρωμής κατά της συζύγου και εμού ως εγγυητή για το ποσόν  586,96 ΕΥΡΩ  ως υπόλοιπο της συν/κής .
Αποκορύφωμα σε αυτή την παράσταση που ο ΙΟΝΕΣΚΟ μπροστά του είναι βρέφος, μας έρχεται η επιστολή σας  με ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤΟΚ. 3242/1  28-04-2014, για να μας θυμίζει μνήμες που προσπαθούμε να απωθήσουμε και να μας γεμίζει οργή  για όλους  εσάς  τους χαμαιλέοντες της δεκάρας.
Βρε  γαιδουροκέφαλοι (συγγνώμη γαϊδαράκι)  Κ Α Ν Ε Ν Α Σ από εσάς δεν σκέφθηκε το αυταπόδεικτο? Γιατί πήραμε τα φάρμακα ? Δεν είχαμε τι να κάνουμε και αποφασίσαμε να αγοράζουμε Χημειοθεραπείες για πλάκα? Κ Α Ν Ε Ν Α Σ  δεν είχε μια ένσταση ,   για την ιδιάζουσα περίπτωση? Κ Α Ν Ε Ν Α Σ  δεν αναρωτήθηκε, καλές οι εγκύκλιοι, αλλά η υποχρέωση είναι του Ταμείου και όχι του ασθενή.
Κ Α Ν Ε Ν Α Σ  από αυτούς που μας οδήγησε εκεί δεν μας είπε για ΦΠΑ ,  ας το αγόραζε το Ταμείο και συνέχεια να μας το έδινε
Όπως προείπα , γνωρίζω ότι απευθύνομαι σε ανεγκέφαλους που κατά σύμπτωση έτυχε να ανήκουν στο ανθρώπινο γένος, αλλά διαθέτουν λογική τετραπόδων με μυαλό βολβού, έτσι  όταν βρεθείτε στην αυτή κατάσταση (και να είστε σίγουροι για αυτό) τότε να θυμάστε αυτήν την επιστολή.
«Τα σπίτια που είχα μου τα πήραν»…  ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 29-06-14
… όμως σε κωφότυφλα καθεστωτικά ασπόνδυλα μαλάκια, απευθύνεται ο Σεφέρης.

Όμορφος  Κόσμος Ηθικός .
ΣΗΜ. Για το άλλο φπα των 34 ευρώ, περιμένω ΑΠΑΡΤΙΑ και από τους 17 πεφωτισμένους.
                                                                                                   

ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου