Η φτώχεια (;;;) θέλει καλοπέραση. Σάββατο βράδυ το αδιαχώρητο όπως φαίνεται στις εικόνες, σε δύο μπουζουξίδικα της παραλιακής της Αθήνας, (μήνας Αύγουστος)...!!
Αυτά βλέπουν οι δανειστές μας και οι κυβερνώντες και στέλνουν τα χαράτσια με ρυθμό πυροβόλου..!!
Ο Έλληνας στο βασανιστικό ερώτημα: ''έχεις 250 ευρώ στην τσέπη, πληρώνεις μία δόση ΕΝΦΙΑ ή ανοίγεις ένα μπουκάλι HAIG στο Ρομέο, πετάς 10 πανέρια γαρύφαλλα και τρως και δύο βρώμικα στο τέλος για να στανιάρεις;'', μάλλον επιλέγει το δεύτερο.
Aυτό είναι το σημείωμα που υπογράφει ο καλός φίλος X.N. και το οποίο συνοδεύει τις φωτογραφίες που μας έστειλε από τοFrangelico και το Romeo.
Πρόκειται για την Ελλάδα που αντιστέκεται και απαντά με τον τρόπο της στον  ΕΝΦΙΑ  του Χαρδούβελη σαν πουτάνα που θέλει κι άλλη πούτσα, βίτσα και ψηλά παπούτσια για να μην μπορεί να απομακρυνθεί γρήγορα από τον νταβά της.
Μιλάμε για έναν μαλάκα λαό που βρίσκεται εκτός συναγωνισμού με το άλλοθι της δήθεν διασκέδασης με τα καψουροτράγουδα να αποτελούν τον εθνικό ύμνο μιας ολόκληρης μαλακισμένης γενιάς.
Γιατί να λυπηθείς αυτά τα χαιβάνια; Δώστε κι άλλη βίτσα, τόσο στους ίδιους όσο και στους ανεγκέφαλους γονείς τους που τα "συνέλαβαν" ένα βράδι γυρνώντας, τύφλα και οι ίδιοι, στο σπίτι από κάποιο μπουζουξίδικο της παραλιακής.
Ακόμη και να τρέχουν τα πεντοχίλιαρα από τα μπατζάκια σου πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας βρε αδελφέ για να θεωρείς αυτό το πράγμα διασκέδαση...