Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΜΜΕ........................


Άλλα κόλπα στα ΜΜΕ























Στο σπίτι των... κρεμασμένων καλόν είναι να μη μιλάνε για σκοινί. 


Οι υποτιθέμενοι «άρχοντες» του πάλαι ποτέ κραταιού συγκροτήματος, το οποίο άλλη αύρα και αίγλη είχε επί των ημερών του αειμνήστου ιδρυτή του και του υιού του, καλόν είναι να μην  ασχολούνται με τις υποτιθέμενες ροζ κλειδαρότρυπες άλλων. 

Ισως γιατί η δική τους ροζ κλειδαρότρυπα είναι τόσο ροζ και τόσο βαθιά που μπορεί να συμπαρασύρει όλο το δήθεν σοβαρό οικοδόμημά τους.

Ας αφήσουν, λοιπόν, τα σάπια καλιαρντά όσοι... ξαφνικά -από κει που βρισκόντουσαν στο χείλος της χρεοκοπίας- απόκτησαν ρευστότητα και θεωρούν υποτιθέμενη ανάπτυξη της χώρας την αγορά άλλων εκδοτικών συγκροτημάτων, που τρέχα γύρευε πόσες θέσεις εργασίας θα στοιχίσει και πόσες οικογένειες θα αφήσει χωρίς ένα πιάτο φαγητό.

Και ας αφήσουν τις μαγκιές όσοι έχουν μάθει πάντα με τις πλάτες της διαπλοκής και πάντα με σημαίες ευκαιρίας -όλοι θυμούνται πώς έπαιζε το συγκρότημα την περίοδο της χούντας και πώς στο καπάκι πούλαγε σοσιαλισμό και αριστεροφροσύνη- να χτίζουν προσωπικές τους περιουσίες για τις οποίες κάποιες λίστες, κάποιων νησιών κοντά στο μεγάλο νησί που μοιράζει τους τίτλους του σερ πολλά μαρτυρούν.

Η δημοσιογραφία των εκβιασμών με το προκάλυμμα της σοβαρότητας και του... κύρους, έχει περάσει ανεπιστρεπτί και ευρώ για πέταμα δεν υπάρχουν.

Τουλάχιστον, οι έμμισθοι κοντυλοφόροι ας μετρούν καλά το... βήμα τους και ας σεβαστούν τα απίστευτα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν άνθρωποι που δεν μπορούν ούτε στοιχειωδώς να αυτοεξυπηρετηθούν και την αγωνία και το δράμα των μελών της οικογένειάς τους.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από «μίζερες» περιπτώσεις «παιχνιδιάρηδων» εκδοτών που όλη η Ελλάδα ξέρει πως ανέβηκαν τα σκαλοπάτια της εξουσίας και του χρήματος;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου