Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕΣ


Απόφαση κατά νέων μέτρων ζητά από το Συνέδριο ο Σκανδαλίδης




Πρόταση να αποφασίσει το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφιστούν νέα μέτρα θα καταθέσει ο Κώστας Σκανδαλίδης, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Τετάρτη στον Βήμα 99,5. «Θα το ζητήσω να ψηφίσει το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα» είπε ο κ. Σκανδαλίδης, σημειώνοντας ότι πρέπει να σταματήσει η φτωχοποίηση και να υπάρξει ανάπτυξη. «Ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει, η φτωχοποίηση συνεχίζεται και το ζητούμενο είναι πώς θα υπάρξει ανάκαμψη. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, δεν βλέπω να μπορεί να υπάρξει. Πρέπει λοιπόν να σταματήσει αυτή η φτωχοποίηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα εάν το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, ο κ. Σκανδαλίδης απάντησε ότι «για να έχει το ΠΑΣΟΚ τη δική του ταυτότητα και στρατηγική, πρέπει να έχει μια άλλη σχέση με την κυβέρνηση και να ασκεί κριτική». «Δεν λέω να φύγει από την κυβέρνηση» διευκρίνισε, προτείνοντας «να τη στηρίξει βάσει μιας πολιτικής και να μη συμμετέχει στην καθημερινή διαχείριση».
Ο κ. Σκανδαλίδης εξέφρασε τη διαφωνία του με την απόφαση των Γ.Παπανδρέου και Κ.Σημίτη να μην παραστούν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι «θα έπρεπε και οι δύο να είναι στην εναρκτήρια συνεδρίαση».

«Διατέλεσαν όχι απλώς πρωθυπουργοί και αρχηγοί της παράταξης, αλλά διότι είναι η στιγμή όλες οι δυνάμεις του χώρου να ενωθούν όχι με τη στενή έννοια του ΠΑΣΟΚ, αλλά για το καλό της χώρας» είπε.
Τέλος, με αφορμή τη συζήτηση για το εάν το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει όνομα και σύμβολο, ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε ότι «η συζήτηση δεν ωφελεί σε τίποτα», αφού «είναι σαν να λέμε για τη βιτρίνα και όχι για την ουσία των ανατροπών που πρέπει να γίνουν στο ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου