Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές; Στείλτε τους εξώδικο!

Σας βεβαίωσε η ΔΟΥ το χαράτσι; Κάντε ανακοπή!

Βαρεθήκατε να πληρώνετε κερατιάτικα στη ΔΕΗ; Στείλτε τους εξώδικο!

Σας καθυστερούν το μισθό; Βάλτε τους στη θέση τους!

Σας ρουφάει το αίμα η εφορία; Αυξήστε το αφορολόγητό σας!

Ύστερα από απαίτηση των αναγνωστών, Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει αυτήν την Κυριακή, έναν πλήρη, χρηστικό οδηγό που σας καθοδηγεί, βήμα προς βήμα, για να αντιδράσετε στα χαράτσια, τις τράπεζες, τη ΔΕΗ, την εφορία, τους εργοδότες που σας κοροϊδεύουν. Διαβάστε όλες τις ακτιβιστικές ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει η εφημερίδα και βρείτε όλες τις φόρμες για τις σχετικές προσφυγές.

ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΧΩΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της, η κυριακάτικη αντι-μνημονιακή εφημερίδα βρίσκεται στο πλευρό του αδικημένου απλού πολίτη χρησιμοποιώντας το μόνο πραγματικό καταφύγιό του, τον Νόμο.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΜΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ Στο ΧΩΝΙ!

- Το μέσο ελληνικό νοικοκυριό στενάζει από την υπερφορολόγηση. Βρείτε την προσφυγή, ακολουθήστε τις οδηγίες και απαιτείστε να σας αυξήσουν το αφορολόγητο. Πληρώστε όσα πραγματικά μπορείτε και όχι όσα αυτοί σας ζητούν.

- Δεν πληρώσατε το χαράτσι στη ΔΕΗ και λάβατε το "μπλε χαρτάκι" που το βεβαιώνει στην εφορία; Διαβάστε αναλυτικές οδηγίες Στο ΧΩΝΙ για το τι πρέπει να κάνετε ώστε να πετύχετε ανακοπή.

- Κρυφές χρεώσεις, φουσκωμένοι λογαριασμοί ρεύματος. Βρείτε το εξώδικο, συμπληρώστε το και στείλτε το στη ΔΕΗ, απαιτώντας να μπει φραγμός στα λεφτά που σας χρεώνουν με το έτσι θέλω.

- Οι εισπρακτικές εταιρείες σας παρενοχλούν παράνομα. Βρείτε το εξώδικο και διαβάστε με ποιους τρόπους θα καταφέρετε να τους κάνετε εσείς τη ζωή δύσκολη, να βάλετε τέρμα στα ενοχλητικά τους τηλεφωνήματα, αλλά και να διεκδικήσετε αποζημίωση 10.000 ευρώ.

- Οι εργοδότες γίνονται όλο και πιο στυγνοί. Το ΧΩΝΙ στέκεται δίπλα στον εργαζόμενο και δημοσιεύει οδηγίες για επίσχεση εργασία και προσφυγή στις αρμόδιες αρχές.

Κανείς Έλληνας πολίτης που απαιτεί να σέβονται τα δικαιώματα του δεν πρέπει να χάσει Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή(στα περίπτερα όλης της χώρας μέχρι τη Δευτέρα)
--Για διαγραφή από τη λίστα επικοινωνίας, στείλτε ΔΙΑΓΡΑΦΗ στο list@toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου