Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΙΧΕΣ...................


ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΦΗΜΩΝ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Εδω και λιγες ωρες,μετα την ψηφοφορια στη Βουλη,με την οποια οι δημοκρατικα εκλεγμενοι τσογλαναραδες αποφασισαν το ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας,"φωτια" εχουν παρει τα δημοσιογραφικα τηλεφωνα ,καθως φημες που κυκλοφορουν μεσα απο το ιδιο το Πασοκ,λενε πως ο Βενιζελος επειδη δεν μπορει να κανει καλα τους ανταρτες,ισως να αποχωρισει απο την συγκυβερνηση με οτι αυτο συνεπαγεται.
Κατι τετοιο δεν προκειται βεβαια να γινει σε καμια περιπτωση καθως δεν πρεπει να ξεχναμε πως Πασοκ,ΝΔ και ΔΗΜ.ΑΡ εκτελουν συμβολαιο των δανειστων μας,ετσι ωστε να περαστουν τα μετρα που πρεπει...για να πετυχουν τους στοχους τους οι δανειστες μας.Και ο βασικος στοχος ειναι η απολυτη υποθήκευση του τοπου , αλλα και ολοκληρου του λαου μας,ο οποιος θα γινει μεσα απο τα επομενα 2 μνημονια που θα ακολουθησουν.
Επισης δεν πρεπει να ξεχναμε,πως τιποτε δεν προκειται να γινει πριν απο τις Αμερικανικες εκλογες και πριν απο το Eurogroup στο οποιο θα παρουμε και επισημα την δοση ... η οποια θα μπει σε ειδικο λογαριασμο.
Τελος,συμφωνα με πληροφοριες,αφου η Ελλαδα παρει τα φραγκα , η ΔΗΜΑΡ προκειται να αποχωρησει απο την συγκυβερνηση ,ενω στο ΠΑΣΟΚ θα τεθει και επισημα θεμα ηγεσιας απο τα μεγαλα στελεχη που σκεφτονται να αποχωρησουν και το παιζουν ανταρτες...πραγμα το οποιο θα πετυχουν.
Αυτα.
ΠΡΕΖΑ TV
31-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου