Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...................


Ο Ολυμπιακός είναι μία ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία μαύρου χρήματος που εκτρέφεται από άλλες δραστηριότητες, Οριζόντιες και μη;





Έριξε την  Βόμβα μεγατόνων ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης εξαπολύοντας  σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη χαρακτηρίζοντάς τον «τυπικό παράδειγμα της διαπλοκής στο ποδόσφαιρο». Στην ίδια εκδήλωση, μιλώντας για την «ανομία που υπάρχει στα ΜΜΕ» αναφέρθηκε και στην πώληση του 902 από το ΚΚΕ, λέγοντας ότι  κατέχει τηλεοπτική άδεια δημόσιας συχνότητας και το πουλάει σε off shore εταιρία, «χωρίς να γνωρίζουμε μάλιστα ποιος είναι ο ιδιοκτήτης».
Αφορμή για τον χείμαρρο Βερναρδάκη στάθηκε ένα ringtone. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Καλαμάτα χτύπησε το κινητό ενός εκ των παρισταμένων με ήχο κλήσης τον ύμνο του Ολυμπιακού. «Αυτό που άκουσα ήταν το τυπικό παράδειγμα της διαπλοκής στο ποδόσφαιρο, ως έκφραση. Για όσους δεν καταλάβανε ακούσαμε τον ύμνο του Μαρινάκη. Η τυπικότατη περίπτωση εκβολής στο ποδόσφαιρο και σε μία ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία μαύρου χρήματος που εκθρέφεται από άλλες δραστηριότητες. Οριζόντιες και μη» ακούγεται να λέει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο ηχητικό που δημοσίευσε το sdna.gr. Μετά την αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου ο  Βερναρδάκης- Μαγδαληνή  επιχείρησε να ανασκευάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ουδέποτε μίλησε ονομαστικά ούτε για τον Ολυμπιακό ούτε για τον κ. Μαρινάκη: «Γίνεται μια συρραφή άσχετων στιγμών. Κατ’ αρχή δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη. Για κανένα δεν μίλησα ονομαστικά. Πράγματι συνέβη ένα περιστατικό, όπου χτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού στην διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά δεν ειπώθηκαν τέτοια πράγματα. » είπε ο υπουργός μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά, συνυπολογίζοντας ότι μπορεί να βρεθεί σε κανένα ρέμα.
Και συνέχισε λέγοντας:
Αυτό όμως που είπα εν γένει, είναι ότι στην περίπτωση των Μέσων Ενημέρωσης, όπως και στην περίπτωση των ΠΑΕ, σε γενικές γραμμές, χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένες ομάδες, πράγματι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι στην ουσία εκβάλλεται προϊόν δραστηριοτήτων, που πολλές φορές είναι και έκνομο. Αυτό είπα και αυτή είναι η άποψή μου.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, έχει την υποχρέωση να αποδείξει τα όσα φέρεται να υποστηρίζει στο ηχητικό ή σε διαφορετική περίπτωση να ζητήσει από τη δικαιοσύνη να εξετάσει, εάν το ηχητικό είναι προϊόν μοντάζ και συρραφής δηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου