Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ


Τα λουλούδια ήθελαν πότισμα, και κάποιοι τα πότιζαν.



Το απόσπασμα από την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή έχει το ..ζουμί του. . Όπως παραδέχθηκε ο Μπενίσης στην περίφημη δικογραφία η ΕΥΔΑΠ θα διαθέσει μέσα στο 2016 έναν διαφημιστικό προϋπολογισμό 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Κι αυτό για να διαφημίσει το μονοπώλιο του νερού!
Έχετε προσέξει μια λεπτομέρεια σε αυτή την υπόθεση; από που και ως που μια εταιρεία όπως η ΕΥΔΑΠ που είναι μονοπώλιο στη χώρα μας έχει το 2016 έναν διαφημιστικό προϋπολογισμό 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Πείτε μου, έχετε κάποια απάντηση γιατί η κρατική ΕΥΔΑΠ που δεν απειλείται από καμία άλλη ΕΥΔΑΠ -γιατί ένα είναι το σύστημα ύδρευσης στη χώρα μας- γιατί να έχει 1,5 εκατομμύριο διαφημιστικό προϋπολογισμό ενώ λεφτά δεν υπάρχουν; Και δεν είναι μόνο η ΕΥΔΑΠ, είναι όλοι οι οργανισμοί που διατηρούν μεγάλα διαφημιστικά κονδύλια. Για ποιους; Ποιους θέλουν να εκμαυλίσουν;
Μην υπερασπίζεστε τώρα την ΕΥΔΑΠ, γιατί αν υπερασπίζεστε την ΕΥΔΑΠ, θα ήθελα να ρωτήσω κι άλλα. Θα ήθελα να ρωτήσω πώς η ΕΥΔΑΠ υπερασπίζεται μια συγκεκριμένη Τράπεζα. Μην υπερασπίζεστε την ΕΥΔΑΠ. Είναι πράγματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ας αφήσουμε αυτή τη κουβέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου