Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?????

kalami.net/USA: Συνεργάτης των Ναζί ο ''εθνάρχης'' Κων/νος Καραμανλής, κατέδιδε 'Ελληνες Εβραίους; 'Εγγραφο της CIA αναφέρει ότι η αποκάλυψη έγινε στην δίκη του 'Αϊχμαν στο Ισραήλ 1962

Σχετικό: Ήρθε η ώρα ...του Καραμανλή (αρχείο 4-5-2015)

Από τον Μέρτεν μάθαμε ότι στα χρόνια τής γερμανικής Κατοχής ήταν συνεργάτης των ΝΑΖΙ. Υπήρχαν φωτογραφίες του με τον Μέρτεν, οι οποίες "μαρτυρούσαν" τη μεταξύ τους συνεργασία. Στη συνέχεια τον "έφτυνε" ο Μέρτεν από τη Γερμανία και αυτός στην Αθήνα σήκωνε "ομπρέλα", για να μας δείξει ότι "βρέχει". Ο Μέρτεν τον εξευτέλιζε στη Γερμανία και αυτός έκανε "μηνύσεις" σε ελληνικά - και άρα αναρμόδια - δικαστήρια την εποχή που ήταν μάλιστα Πρωθυπουργός ...Υπήρχαν φωτογραφίες, που πολλά χρόνια μετά θα μαθαίναμε τι θα μας κόστιζαν ως λαό, και τις οποίες εξαφάνισαν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Στην περίφημη λαϊκή ρήση των πρώτων μεταπολεμικών χρόνων: 
=================================================================


KALAMI ... Από τον Φεβρουάριο 199524-7radio.usproini_top

Συνεργάτης των Ναζί ο ''εθνάρχης'' Κων/νος Καραμανλής, κατέδιδε 'Ελληνες Εβραίους;
'Εγγραφο της CIA αναφέρει ότι η αποκάλυψη έγινε στην δίκη του 'Αϊχμαν στο Ισραήλ 1962.
Το σχετικό ''λίνκ'' στην ιστοσελίδα της CIA, όπου μπορείτε να δείτε το παρακάτω έγγραφο (κατεβάστε το pdf), είναι:
http://www.foia.cia.gov/document/519b7f95993294098d512b57





Συγκλονιστική αποκάλυψη. "Ακρως απόρρητο" έγγραφο της CIA παρουσιάζει τον "εθνάρχη" Καραμανλή συνεργάτη των Ναζί

Θα είναι όντως συγκλονιστική –αν φυσικά ισχύει- η αποκάλυψη που κάνει η εφημερίδα «Καλάμι» που εκδίδεται από ομογενείς μας στην Αμερική.
Στο ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλαν παρουσιάζουν ένα έγγραφο το οποίο, όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα, είναι «άκρως απόρρητον» και έχει συντάκτη της μυστικές υπηρεσίες της CIA.

Φέρει ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου 1962 και παρουσιάζει τον «εθνάρχη» Κων/νο Καραμανλή να είναι συνεργάτης των ναζιστικών κατοχικών δυνάμεων της χώρας μας και να καταδίδει σ’ αυτές Ελληνες Εβραίους.
---------------------------------------------------------------------------------------


Το σχετικό από το αρχείο: 
Οι γενιές τού μέλλοντος θα "ξεχάσουν" την προδοσία τού Εφιάλτη.
Ιστορικός αντίστοιχος όρος θα γίνει το όνομα "Καραμανλής"...
...Ο όρος, ο οποίος θα περιγράφει τον κορυφαίο προδότη τής ελληνικής ιστορίας.
Όταν ονομάζεις "Εθνάρχη" έναν τέτοιον άνθρωπο, δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι για Εμφύλιους και Μνημόνια.
Έχει σκεφτεί κάποιος ποια θα μπορούσε να είναι η πιο απαξιωτική βρισιά στη σύγχρονη ελληνική γλώσσα; ...Η βρισιά με τη μεγαλύτερη απαξιωτική δύναμη - και η οποία δεν πρόκειται να ξεπεραστεί ποτέ - είναι μία και μοναδική ..."ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ". Με αυτόν τον όρο ο Έλληνας σε απαξιώνει απολύτως. Δεν σου δίνει ούτε το ελαφρυντικό τού πάθους ή της αδυναμίας ή ακόμα και της αφέλειας ...Πάθος για κάποιον, ο οποίος ενεργεί εξαιτίας μιας ανθρώπινης αδυναμίας και αφέλειας για κάποιον που παρασύρθηκε και έσφαλε. Η λέξη "Φτωχομπινές" σε απογυμνώνει από κάθε δικαιολογία. ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου