Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

????????????????????

Τι γυρεύει η αλεπού στο Βουλγαρικό παζάρι;



Στο στελεχιακό δυναμικό της Eurobank εντάσσεται ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της θυγατρικής Τράπεζας του ομίλου στη Βουλγαρία, Eurobank Bulgaria AD (Postbank).
Η τράπεζα έλαβε τη σχετική έγκριση από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) αργά το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα αναμένεται να επικυρώσει την απόφαση το διοικητικό της συμβούλιο.
Πολλά ερωτηματικά, αναφορικά με το μέλλον των ελληνικών τραπεζών, δημιουργεί η τοποθέτηση του πρώην Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.
Την ίδια ώρα που τα συστημικά τραπεζικά ιδρύματα της χώρας μας, είτε πωλούν, είτε επιχειρούν να πουλήσουν, είτε τέλος συγχωνεύουν τα θυγατρικά «μαγαζιά» τους σε όλες τις Βαλκανικές χώρες, ή ακόμη και στην Τουρκία ( Εθνική Τράπεζα), η Eurobank τοποθετεί τον πρώην κεντρικό τραπεζίτη, Γιώργο Προβόπουλο, ως μη εκτελεστικό πρόεδρο της Post Bank, στη Βουλγαρία.

Μυρίζει βρομοδουλειά και μαφιόζικο συναλίκι. Δεν γνωρίζουμε εάν το κεφάλι του θα το αφήσει η βουλγαρική μαφία στην θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου