Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ......................

Καρατζαφέρη…. Πριν λαλήσει ο …«πετεινός» ...τρεις φορές, θα… πουληθείς.



Πριν καλά καλά ανακοινωθούν οι εκλογές από τα πρωθυπουργικά χείλη ορισμένοι χουβαρντάδες υποψήφιοι αφού ο χοντρός δηλώνει  άφραγκος, ξεκίνησαν ήδη την… προεκλογική εκστρατεία! Δηλαδή τρεις λαλουν και δυο χορεύουν . 

Μερικά ψωνισμένα στελέχη θέλουν να είναι υποψήφιοι, αλλά ο δήθεν αρχηγός τους, άλλα σχεδιάζει.
  
Ο λόγος για τα στελέχη του Λαϊκού  ανορθόδοξου Συναγερμού του υπόδικου  Καρατζαφέρη οι οποίοι σήμερα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί διανομή του δήθεν προεκλογικού τους εντύπου στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που… δεν είναι κομματικό προεκλογικό, αλλά προέρχεται από αυτοοργάνωση πολιτών . .

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα περίπου 300.000 αντίτυπα που βλέπετε στη φωτογραφία έχουν διανεμηθεί οι 80.000 και τα υπόλοιπα θα μοιραστούν αύριο. Μέχρι εκεί φτάνουν τα οικονομικά των στελεχών του χοντρού, αφού τους χρηματοδότες του, τους πήραν μαζί τους οι ΜπουμπουκοΒοριδηδες, και τον άφησαν με τον μπουγάτσα τον Αιβαλιώτη. . .

Σκοπός του ΛΑγΟΣ λένε ότι  είναι να φτάσει στα χέρια των περισσοτέρων το κεντρικό προεκλογικό υλικό του κόμματος.

Όπως αναφέρει στο karfitsa.gr το μέλος του κόμματος και υποψήφιος βολευτής στην Α” Θεσσαλονίκης, Νίκος Γαλανόπουλος «οι λίστες για τις επικείμενες εκλογές έχουν κλείσει. Το  ΛΑγΟΣ θα κατέβει αυτόνομα στις εθνικές εκλογές που σύντομα θα ανακοινωθούν. Είμαστε έτοιμοι και σίγουροι για την είσοδό μας στη Βουλή. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι». Αυτός ξεπέρασε και τον Αιβαλιώτη στην γραφικότητα.

Σημειώνεται ότι ο Καρατζαφέρης δεν έχει καταλήξει σε ποιες από τις δυο περιφέρειες της χώρας θα πολιτευτεί, ωστόσο θεωρείται έστω και με λίγες πιθανότητες , η μια να είναι η αγαπημένη του  Α” Θεσσαλονίκης που έχει περάσει καλές.. μέρες εκεί.
 Μην ξεχνάμε την σουίτα του στο πόρτο παλλάς του Λιακουνάκου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου