Από την Mary Magdalene
Μια κοροιδία άνευ προηγουμένου βρίσκεται σε εξέλιξη.
Για την ακρίβεια πρόκειται για μια ακόμη κυβερνητική αλχημεία η οποία όπου νάναι θα γίνει ειρωνικό σήριαλ στα διεθνή ΜΜΕ!
Μάλιστα η συγκεκριμένη αλχημεία θα μπορούσε να εκληφθεί ως το νέο θαύμα της πόλης Νταλμανούθα.
Πριν από περίπου 2.000 χρόνια, οι άνθρωποι που ζούσαν εδώ είδαν, σύμφωνα με τις Γραφές, τον Ιησού να παίρνει πέντε άρτους και δυο ψάρια και πολλαπλασιάζοντας τα να γεμίζει καλάθια αρκετά για να χορτάσουν οι 4.000 κάτοικοι ολόκληρης της πόλης.
Το θαύμα με τον πολλαπλασιασμό άρτων και ιχθύων είναι από τα πιο γνωστά της Αγίας Γραφής.
Πού έγινε όμως αυτό; Οι επιστήμονες πλέον ξέρουν! Γιατί βρέθηκε η θρυλική βιβλική πόλη που έγινε το περίφημο θαύμα, η αρχαία πόλη Νταλμανούθα. Την πόλη περιγράφει ο Μάρκος αλλά και άλλοι ευαγγελιστές και είναι σύμφωνα με τους επιστήμονες του University of Reading πρόκειται μάλλον για την πόλη που εντόπισαν στη βορειοδυτική ακτή της θάλασσας της Γαλιλαίας, στην κοιλάδα Γκινοσάρ του σημερινού Ισραήλ.
Στην σημερινή Αθήνα λοιπόν ξαναζεί το πνεύμα της Νταλμανούθα.
Κι αυτό γιατί οι ιθύνοντες της πλάκας προσπαθούν να γιατρέψουν τα κόκκινα δάνεια των 110 δις ευρώ με τα 11 ψωρόδισ. ευρώ των διαθεσίμων του ΤΧΣ!!!
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου για το 2014, τα οποία παρουσίασε πρόσφατο ρεπορτάζ του "Έθνους" πλέον τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια φτάνουν στα 84 δισεκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, εκείνα που εμφανίζουν καθυστερήσεις για πάνω από 90 ημέρες αντιστοιχούν στο 44,2% του ΑΕΠ.

Αν σε αυτά προστεθούν τα προβληματικά δάνεια, δηλαδή αυτά που έχουν μικρότερες -αλλά συνεχείς- καθυστερήσεις από τις 90 ημέρες, τότε ανέρχονται σε πάνω από 110 δισ. ευρώ και αντιστοιχούν σε άνω του 58% του ΑΕΠ και σε λίγο περισσότερο από το 50% του συνόλου των χορηγήσεων.

Αυτά αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, για την ακρίβεια αυτή την σοκαριστική πραγματικότητα που μπορεί να την αντιληφθεί ακόμη και η Σοφία Βούλτεψη.
Παρόλα αυτά οι εγχώριοι αλχημιστές της πλάκας επιχειρούν να ξεγελάσουν εαυτούς αλλά και δανειστές με διάφορες παπαριές τύπου bad bank και άλλες γραφικότητες-ασπιρίνες.
 
Την ίδια ώρα λοιπόν που δεν υπάρχουν διαθέσιμα για να καλυφθούν τα υπόλοιπα 110 δις ευρώ των κόκκινων δανείων η κυβέρνηση με προκλητικές πρωτοβουλίες στο παρασκήνιο επιχειρεί να κουρέψει τα 2,5-3 δις συνολικά χρέη εκδοτών και καναλαρχών με τους οποίους διαπλέκεται όλα αυτά τα χρόνια στα πλαίσια του Μνημονιακού Προγράμματος Φτωχοποίησης των Ελλήνων πολιτών.
 
Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες-εντός και εκτός της Ελλάδας-να αναδείξουν την σχεδιαζόμενη εξαπάτηση και την αθλιότητα που θέλει κόκκινα δάνεια 110 δις να ισοδυναμούν για τους εγχώριους αλχημιστές με 11 δις!
 
Κι ενώ η ελληνική κοινωνία βιώνει μια τραγωδία η κυβέρνηση Σαμαρά αγωνιά να κουρέψει τα θαλασσοδάνεια των νταβατζήδων...