Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξη μετά τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ ...πέτα και τους εργατοπατέρες από τα παράθυρα του ΣΥΡΙΖΑ

Eίναι πλέον φανερό ότι ήρθε ή ώρα του ΣΥΡΙΖΑ ...Και αν το κόμμα αυτό λειτουργήσει όχι όπως το πάλαι ποτε ΠΑΣΟΚ των διευρύνσεων και των "αριστερών" προσωπικοτήτων μπορεί να αλλάξει την χώρα...και το πολιτικό ρου της ιστορίας. Δεκάδες επώνυμων ΠΑΣΟΚΩΝ έχοντας εγκαταλείψει το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ εντάχθηκαν στις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών. Ως εδώ καλά... Ομως οι μάγκες δεν πήγαν εκεί φαίνεται για το καλό της Αριστεράς ...αλλά θέλησαν και οφίτσια. Δοκιμασαν την τύχη τους για εκλογή στην ΚΕ του κόμματος...όσοι την δοκίμασαν και έφαγαν "μαύρο" και καλά τους έκαναν. 
Ειδαμε και εργατοπατέρες του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ που έχουν διαφορές με τους άλλους εργατοπατέρες ...που έγιναν ζάμπλουτοι από τα συνδικάτα ...και τις λαμογιές τους...να συνοστίζονται εκεί. Και τον κατά τα άλλα συμπαθέστατο Στρατούλη ...να φωτογραφίζεται με κάποιους Και τα media της συγκυβέρνησης να χαβαλεδιάζουν το σκηνικό.
Είναι γεγονός οτι υπάρχουν κάποιοι δεσμοί χρήματος και διαπλοκής  ...εργατοπατέρων και εργατοπατέρων ανεξαρτήτου χρώματος ...Γιατί εργατοπατέρες υπάρχουν και από την Δεξιά και την Αριστερά ( ακόμα και το ΚΚΕ) .
Με αυτούς τους εργατοπατέρες ...ακόμα και από τις τάξεις του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να έχει υπάρχει συνέχεια ... Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και πρέπει να δημιουργήσει νέα στελέχη στα συνδικάτα και να απαλλαγεί από το παλιό και το διεφθαρμένο σκηνικό ....του εκμαυλισμού που υπάρχει στις μεσαίες και μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις οργανώσεις "μπίζνες" ...που δεν βοήθησαν και δεν βοηθούν ούτε τα συνδικάτα ούτε τους εργαζόμενους. 
Με όλο αυτό το σύστημα πρέπει να πάει κόντρα.
Οσοι θέλουν σεμνά και ταπεινά ...ας μείνουν μέλη και οπαδοί εφόσον θέλουν να τους συγχωρεθούν οι αμαρτίες ! 
Οσοι τριγυροφέρνουν να πάρουν κομμάτια εξουσίας ... (ή να νέμονται και τώρα εξουσία ) από μιά πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πεταχτούν τώρα από τα παράθυρα, αν είναι μέσα, ή να φάνε πόρτα πριν μπουν ,,,αν δεν έχουν μπει .
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να τους χαϊδεύει...Αλλά να τους καταγγέλλει όλους όσους τρώνε μέσα στα συνδικάτα ακόμα και σήμερα που οι εργαζόμενοι είναι στην ανεργία και στην πείνα. 
Πολλά συνδικάτα είναι ωρολογιακές βόμβες σκανδάλων...
Ευκαιρία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ως κόμμα τώρα και ως κυβέρνηση αύριο να γκρεμίσει αυτούς τους θύλακες των σκανδάλων και να πορευθεί μόνο με τους εργαζόμενους και συνδικαλιστικά στελέχη που σήμερα είναι στους δρόμους και παλεύουν  και δεν είναι συνέχεια των εργατοπατέρων.
Διαφορετικά ..θα είναι οι πρώτες οσμές σκανδάλων που θα πνίξουν ένα αριστερό κυβερνητικό σχήμα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου