Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΟ.....................ΠΤΩΜΑ

Αγριος πόλεμος



Ενημερώθηκαν πρόσφατα7

Άγριος πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε επιχειρηματικά συμφέροντα που διαπλέκονται με το τραπεζικό σύστημα τις προμήθειες του Δημοσίου και τα Μέσα Ενημέρωσης.
Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται το καταιγιστικό δημοσίευμα του Έθνους που ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα για το πόρισμα της Αρχής, για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που αφορά τον πρώην μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της FBB Βίκτορα Ρέστη που τυχαίνει να είναι και μέτοχος κατά 40% στο Πρώτο Θέμα.
Η απάντηση από το δίδυμο Αναστασιάδη-Καραμήτσου ήταν ακαριαία: Χρησιμοποιώντας την κατάθεση του Νίκου Ζήγρα που αποκάλυψε ότι ο Φώτης Μπόμπολας πούλησε στον γιό του Άκη Τσοχατζόπουλου το ακίνητο στην στοά της Πατησίων και εκτός από την συμφωνηθείσα αμοιβή εισέπραξε και 500 χιλ ευρώ σε μαύρα, επιχειρούν να καταστήσουν κατηγορούμενο τον πρώην συνεταίρο τους. Γι’ αυτό συνδέουν την αγοραπωλησία με την προμήθεια εξοπλιστικών την περίοδο που ο Άκης ήταν Υπουργός Αμύνης.
Μέσω της επίμαχης σύμβασης για τα Apache επιχειρούν να συνδέσουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Φώτη Μπόμπολα και την ύποπτη αγορά του ακινήτου.
Οι αποκαλύψεις αναμένεται να κλιμακωθούν επικίνδυνα τις επόμενες μέρες με κίνδυνο να ενεργοποιηθούν τα αντανακλαστικά των εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου